KONCERTNI VODIČ

Domaće zvijezde pripremaju spektakle za Valentinovo

16.01.2014 u 12:04

Bionic
Reading

Domaće zvijezde i jedna regionalna za ovogodišnji Dan zaljubljenih najavljuju velike koncerte kojima će pokušati na poseban način uljepšati taj posebni dan u godini

Vladar domaćih radijskih stanica Massimo Savić planira, kao i svake godine, obilježiti Dan zaljubljenih velikim koncertom. Ovoga puta u Maloj dvorani Doma sportova. 'Dugo smo razmišljali u kojem od velikih prostora u Zagrebu raditi koncert. Na kraju smo se odlučili na Valentinovo, 14. veljače organizirati koncert u Domu sportova. Dužni smo Zagrebu prirediti jedan veliki koncert, a nadam se da će u produkcijskom smislu biti i bolji od onoga u pulskoj Areni', najavio je Massimo.

Ulaznice potražite putem sustava eventim.hr, u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu (Varšavska 13, Maksimirska 16, Branimir centar - Kneza Branimira 29) te na svim prodajnim mjestima Eventima

Massimo - 'Iz jednog pogleda'

Glazbenica Marija Husar poziva nas na neobično glazbeno putovanje. U samom srcu Zagreba na Valentinovo nas očekuje prava glazbena groznica. Valentinovo Fever je koncert koji se ne propušta ni ove godine. U petak, 14. veljače od 20 sati u zagrebačkom Hypo centru Marija Husar zajedno sa svojim gostima odvest će nas na jedinstveno glazbeno-gastro putovanje. Valentinovo Fever četvrto je izdanje glazbene ljubavne priče Marije i njenih prijatelja koje nam ove godine donosi brojna iznenađenja.

'Iznimno sam sretna što ponovo mogu najaviti sada već tradicionalno druženje u Hypo centru. Valentinovo ima posebno mjesto u mom srcu. To je dan kada slavimo ljubav, a ja sam stvarno počašćena što već četvrtu godinu zaredom zajedno sa svojim dragim prijateljima i kolegama stvaram jednu posebnu čaroliju koja ostaje u srcima mjesecima', izjavila je Marija Husar.

All inclusive ulaznice
za koncert Marije Husar i prijatelja Valentinovo Fever, koje uključuju i vrsne delicije te vrhunska vina, mogu se kupiti u sustavu Eventima ili u sustavu Entria

Marija Husar - 'Nisam kriva'

Na Dan zaljubljenih, 14. veljače ove godine, Čakovec se pretvara u grad zaljubljenih, a najljepšu točku na 'i' tog dana za sve one koji vole, šire pozitivne emocije i nježnost podarit će, a tko drugi nego glazbenik čije pjesme govore upravo o ljubavi i potrebi da volimo i budemo voljeni. Naravno, riječ je o Tonyju Cetinskom koji je za ovogodišnje Valentinovo od svih mjesta odabrao upravo Čakovec kao grad u kojem će sve zaljubljene odvesti na čarobno glazbeno putovanje prepuno ljubavnih vibracija.

Tony će zajedno s vrhunskom glazbenom postavom i produkcijom usrećiti sve one koji odluče Valentinovo provesti s najdražima u romantičnoj atmosferi dvorane Graditeljske škole Čakovec, upotpunjenoj ljubavnim pjesmama na samo Valentinovo u petak, 14. veljače od 20 sati. Ulaznice se od srijede, 8. siječnja, nalaze u prodaji za parter/tribine po 80 kuna, a VIP 150 kuna na sljedećim prodajnim mjestima:

Čakovec - Caffe bar Arcus, Caffe bar Paladin, Caffe bar Lap
Prelog - Caffe bar Forum
Mursko Središće - Pizzeria Vuri
Palovec - Domino bar
Varaždin - Barfly, Caffe bar RockArt
Ludbreg - Caffe bar Jura
Sustav Eventim

Tony Cetinski - 'Zar malo to je'

Legendarni Partibrejkersi, jedan od najvažnijih sastava regije, na Dan zaljubljenih priprema veliki koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture. Bend su osnovali u Beogradu 1982. godine Cane, bubnjar Goran Bulatović Manzanera i gitaristi Nebojša Antonijević Anton i Ljubiša Kostandinović. Nazvali su se Partibrejkersi, kako su sami sebe doživljavali. Krš i lom, proznatljiv garažni rock i žestoka ulična poetika učinili su od Caneta, Antona i ekipe tim koji će slomiti svaki tulum i učiniti ga nezaboravnim, stoga ne sumnjamo da će i koncert za Valentinovo u Tvornici kulture proći u istoj maniri.

Ulaznice u pretprodaji za koncert Partibrejkersa možete naći u sustavu Entrio.hr po cijeni od 70 kuna

Partibrejkers - 'Dugo te nema'