NOVA 101 GODINA

Doček Nove godine u Tvornici kulture

25.11.2016 u 10:11

Bionic
Reading

Doček Nove godine u Tvornici, sad već tradicionalni u organizaciji yema i Radija 101, postao je jedan od najvećih gradskih tuluma proteklih sezona. Tome u prilog svakako ide i činjenica da broj posjetitelja debelo premaši 1000, a isto se očekuje i ovog 31. prosinca

Pobjedničkog konja se ne mijenja, pa stoga i ove godine organizacijske snage udružuju najbolji zagrebački klub - Tvornica kulture i najslušaniji radio - Radio 101 – te promoterski kolektiv yem, koji iza sebe ima preko 400 odrađenih koncerata, DJ programa, silent partyja u Tvornici i klubu Klub.

Ova pjesma zvuči poznato
Veliki pogon, kojeg smo samo za ovu priliku nazvali ‘Ova pjesma zvuči poznato’ nudi selekciju hitova za uplesati se u još jednu godinu novih odluka. Glazbeni buchqrish će osigurati da se ne maknete s plesnog podija uz selekciju najvećih hitova od 80-ih do danas.

We Bet U Look Good On The Dancefloor

Mali pogon, privremenog naziva ‘We Bet U Look Good On The Dancefloor’ okupirat će najbolja plesna nekomercijalna glazba proteklih godina.

Indie rock i electro hitovi, svojevrsni oksimoron kakav nam i treba za novogodišnju noć, za sve one koji žele čuti ono što se trenutno ne vrti na svim radio stanicama.

Kultni zagrebački Radio 101 već godinama napaja uši sjajnom glazbom, a i ovoga puta glazbu koja struji radijskim valovima sluša se na najluđem i najvećem klupskom dočeku.

Ulaznice
U ponudi su pojedinačne i grupne ulaznice.
Pojedinačne ulaznice su u prodaji po promotivnoj cijeni od 40 kn, koja će vrijediti do 25. prosinca. Od 26. prosinca do zadnje minute 2016. godine cijena će iznositi 50 kn, a po ulasku u 2017. se penje na 70kn.

Peta na poklon!
Povodom petog organiziranog dočeka od strane yema pripremljena je posebna ponuda za ekipe koje odluče doći u Tvornicu. Na 4 kupljene ulaznice po cijeni od 40 kn peta se dobiva na poklon. Akcija vrijedi do 25. prosinca.

Službena prodajna mjesta:
•Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)
•Entrio – www.entrio.hr

Organizatori dočeka su yem i Radio 101.