NAGRADNJAČA

Dobitnici ulaznica za koncert Yvesa Larocka

11.05.2009 u 15:22

Bionic
Reading

Nakon što je desetak godina djelovao kao MC reper, švicarski glazbenik Yves Larock postao je internacionalna zvijezda i izuzetno cijenjen DJ/producent na house sceni. U svojim lepršavim i veselim setovima kombinira ritmove Afrike i Jamajke, a njegovu virtuoznnost imat ćete priliku čuti u Aquariusu 16. svibnja 2009. Tportal.hr vodi najsretnije čitatelje na koncert (4x1)

U manje od deset godina, koliko se bavi elektronskom glazbom, Yves je svojim originalnim stilom kombiniranja housea s reggae i zouk ritmovima, prema ocjeni publike i kritike, ostavio jedinstven trag na house sceni. Svoj osebujni stil izgradio je korištenjem zvukova egzotičnih instrumenata kao što su bendžo, balafon ili havajski čelični bubnjevi.

Kao MC reper djelovao je devedesetih godina pod imenom Arsenrock. Svi su ga zvali Larock i otuda njegovo novo umjetničko ime koje koristi od 2000. godine, kada je počeo istraživati svijet elektronike. Danas je jedan od traženijih DJ-eva, svakoga vikenda nastupa u vodećim klubovima diljem svijeta i uskoro objavljuje svoj prvi album.

Po jednu ulaznicu osvojili su:

Lidija Sturko
Nikolina Terzić
Matea Halužan
Danijela Mlinarić