SRETAN 40. ROĐENDAN

Daria Lorenci: Još samo jednu želju imam

13.04.2016 u 15:50

Bionic
Reading

Biti mama trojice sinova i imati malo mira na 40. rođendan za poznatu glumicu i prvakinju drame zagrebačkog HNK nemoguća je misija. Ali to je onaj život koji je priželjkivala, veliku sretnu obitelj. Sve ostale želje dođu joj kao sporedne. Jedino za čim još žudi je malo mirnog sna, kaže Daria

Kad jedna od najboljih i najsrdačnijih zagrebačkih glumica, rodom Sarajevka, slavi 40. rođendan, onda je dobra zabava na taj dan zagarantirana. A veselo je, kaže Darija kroz smijeh, od ranog jutra.

'Kad imate četiri mušketira kraj sebe, onda se svačemu možete nadati na rođendan. Pala je i pjesmica mami slavljenici. Pozvala sam danas svoje dvije najbolje prijateljice na večeru pa ćemo nazdraviti i puhati zajedno u svjećice na torti za mojih 40. Stižu i bake koje će pomoći malo s klincima dok je mama u rođendanskom zanosu', šali se Darija.

Trećeg sina Tina rodila je prije dva mjeseca. Ni do druge trudnoće uz svoja dva zaigrana blizanca i glumačke obaveze nije se pošteno naspavala, danas još manje. Iako u svemu ima pomoć i podršku supruga Emila Flazta, uz troje dječaka harmonična svakodnevica u kojoj sve ide po planu nije nešto u čemu može uživati svaki dan.


Daria i Emil u braku su šest godina


'Do svoje četrdesete ostvarila sam ono što čini temelj mog sretnog života. Ne znam što mi još treba osim možda samo malo mira. Ali i to će doći s vremenom', iskrena je Lorenci. Među čestitarima večeras bit će i njezine najbolje prijateljice Nataša Dangubić i Zrinka Šamija. 'Uz njih i raspoloženu familiju rođendan ne može biti ništa drugo nego - sretan', kaže Darija.


Darija uz svoje šestogodišnje blizance Maka i Frana