ZAHVALJUJUĆI KACIGI

Čudo u Brazilu - sam sebi postao blizanac

30.11.2016 u 08:00

Bionic
Reading

Kažu ljudi da kad čudom preživiš neku nesreću možeš slaviti drugi rođendan. S obzirom na to da će i treći rođendan slaviti s razmakom od samo pet sekundi, brazilski motorist slobodno se može smatrati svojim blizancem

Prizori koji su ovih dana zabilježeni u brazilskom mjestu Fortim neodoljivo podsjećaju na film 'Kakvi frajeri' (Hot Shots) iz 1991., parodiju filmova poput 'Top Guna', 'Zameo ih vjetar' i 'Supermana', s Charliejem Sheenom u glavnoj ulozi.

No za razliku od filma, u kojemu je na razvoju niza tragikomičnih situacija redatelju i scenaristu Jimu Abrahamsu morao pomagati Pat Proft, u gradiću na ušću rijeke Jaguaribe u Atlantik bilo je dovoljno postaviti nadzornu kameru.

Motorist kojemu je automobil presjekao put toga dana slavit će dvostruki rođendan, a da kojim slučajem živi koju tisuću kilometara sjeverozapadnije, proizvođači kaciga grebali bi se da mu postanu sponzori.

Today Was a Bad Day

Merging madness

Posted by ViralHog on 28. studenoga 2016

Nevjerojatno je to da unesrećenom motociklistu nitko nije pritekao u pomoć, no kad se sjetimo kako je to završilo u 'Kakvim frajerima', možda je tako i bolje.

Kakvi frajeri (Hot Shots!)