MICHAEL JACKSON ŽIVI VJEČNO?

Četiri godine od smrti kralja popa

25.06.2013 u 13:29

Bionic
Reading

Četiri godine nakon odlaska najvećeg među velikima – Michaela Jacksona - bure oko njegovog života i smrti se ne stišavaju

Dok poštovatelji njegovog lika i djela obilježavaju četverogodišnjicu odlaska jednog od najpopularnijih pjevača svih vremena, Michaelova majka Catherine se nastavlja boriti na suđenju koje je pokrenula zbog smrti sina, dok kći Paris ostaje u bolnici nakon navodnog pokušaja samoubojstva.


U isto vrijeme Michaelova glazba živi u eteru, na internetu, u srcima brojnih obožavatelja, a svaka novootkrivena pojedinost iz njegovog života postaje velika vijest. Tako je muzej Madame Tussauds objavio nikad viđenu snimku na kojoj Michael izvodi svoje plesne pokrete kiparima koji su radili njegovu skulpturu.

Upravo po glazbi i brojnim kontroverzama (od kojih se ne može pobjeći) sjećat ćemo se Michaela Jacksona koji je preminuo 25. lipnja 2009. godine u 50. godini života. Otišao je s ovog svijeta iscijeđen silnim tabletama i napornim pripremama za seriju koncerata 'This Is It' u londonskoj O2 areni. U nastavku uživajte u samo nekim od vječnih Michaelovih hitova: