DOMINANTNA PUNICA

Carole Middleton previše se upliće u brak svoje kćeri

14.03.2015 u 13:45

Bionic
Reading

Da bi pomogla kćeri tijekom druge trudnoće i pazila na vragolastog unuka koji nikad nema mira, Carole Middleton postavila se kao nezamjenjiva figura u braku Kate i Williama. Njezino uplitanje postalo je glavna tema razgovora na britanskom dvoru

Trenutno najomraženija osoba na britanskom dvoru zasigurno je majka vojvotkinje od Cambridgea, Carole Middleton koju engleski mediji prozivaju kao 'treću osobu' u braku Kate i Williama. Naime, nakon što se oglasio princ Charles s prigovorima da zbog sinove punice ne može viđati unuka kad hoće, na vidjelo su izašli novi detalji o dominantnoj mami Middleton.

Naime, zbog iscrpljenosti trudne Kate koja u zadnjem tromjesečju trudnoće treba pomoć oko malenog Georgea, Carole se postavila kao nezamjenjiva figura u svakodnevnom životu svoje kćeri i princa Williama. Redovito ih posjećuje, brine se o uvijek nemirnom unuku, Williamu kuha omiljena jela, a preuzela je i brigu oko uređenja dječje sobe za bebu koja će uskoro doći na svijet.

Michael Middleton ponudio se i za uređenje vrta nove rezidencije kraljevskog para, što je posebno diglo živac princu Charlesu. Kraljevskoj obitelji smeta što je princ William puno bliži sa svojom svekrvom nego maćehom Camillom te što roditelje svoje supruge posebno voli i cijeni. Toliko da se u njihovom društvu najbolje osjeća.