BOJANA GREGORIĆ VEJZOVIĆ

'Bosanska srdačnost nikoga ne ostavlja ravnodušnim'

17.03.2016 u 06:49

Bionic
Reading

Glumica Bojana Gregorić Vejzović jedna je od najbolje odjevenih žena domaće javne scene, a s velikim užitkom prati i modne revije domaćih dizajnera. Tako je odlučila podržati i modni dvojac eNVy room na prvoj večeri Bipa Fashion.hr-a, a slobodna večer joj je došla kao i dobar odmor nakon završetka snimanja nove serije 'Dobrodošli u Orient Express'

Zavodljiva i izazovna, a istovremeno romantična modna revija oduševila je lijepu glumicu.

'Bilo je zaista predivno, a jako mi se sviđa koketiranje s elementima kazališnih kostima. Iako eNVyroomovci uvijek imaju romantičan pristup ženi, ovim elementima stilskog kazališnog kostima ženstvenost su naglasili i unijeli dozu tajnovitosti, rekla bih’, opisala je svoje dojmove Bojana.

Nadovezala se kako je upravo završila sa snimanjem serije 'Dobrodošli u Orient Express' koje se odvilo u Sarajevu sa sjajnom glumačkom ekipom.

'Serija je u režiji Jasmina Durakovića, a tu su bili i Vanesa Glođo, Emir Hadžihafizbegović, Mirvad Kurić, velika ekipa. Bilo je zanimljivo vidjeti kako funkcionira televizijska produkcija u Bosni i bilo je to jedno divno iskustvo. A razlike između naše i njihove produkcije zaista nema. To je već odlično uigrana ekipa koja je radila seriju 'Lud, zbunjen, normalan' koja je bila sjajno popraćena. 'Orijent Express' novi je projekt i nadamo se da će dobra atmosfera koja je bila na setu prijeći i na publiku. Mi smo se zaista na snimanju smijali od srca, to je taj specifični bosanski humor koji ulazi pod kožu i srdačnost koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim', prepričala je lijepa glumica.


Bojana sa suprugom Enesom i djecom Raulom i Zoe

Ali odmora nema jer upravo počinje snimati drugu sezonu serije ‘Nemoj nikom reći’.

'Drago mi je da je Livakovićev specifičan redateljski potpis tako sjajno prihvaćen, pogotovo među mlađom publikom’, kazala je Bojana.

A kad se vrati u metropolu, napokon će imati prilike i malo odmoriti uz obitelj, supruga Enesa i djece, devetogodišnjeg sina Raula i petogodišnje kćerkice Zoe.

'Za Uskrs ćemo uspjeti pobjeći na Mali Lošinj u prekrasan hotel Bellevue i uživati u prirodi i u ljepoti smještaja gdje smo već jednom boravili i vraćamo se s veseljem da napunimo baterije. Divno je da su se poklopili školski praznici i da suprug i ja nemamo tada predstave’, zaključila je nasmijana Bojana.