STIGAO NASLJEDNIK

Bivša Miss Hrvatske Andreja Ćupor rodila sina

03.12.2016 u 14:39

Bionic
Reading

Čini se da je 2016. godina uistinu sretna za bivšu Miss Hrvatske Andreju Ćupor i njezina supruga, nogometaša FK Austria Beča Ognjena Vukojevića. Prije dva mjeseca svoju su ljubav okrunili brakom, a danas su postali roditelji malenog dječaka

Danas je od jutarnjih sati veselo u domu Ognjena Vukojevića. Naime, prema pisanju Story.hr, jutros je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici bivša Miss Hrvatske i supruga nogometaša FK Austria Beča Andreja Vukojević rodila sina. Porod je prošao brzo, a majka i dječak osjećaju se dobro. Rođenje sina kruna je njihove ljubavi koja je počela prije šest godina.

Iako su nakon dvije godine svi bili uvjereni kako će bivša Miss Hrvatske Andreja Ćupor i bivši nogometni reprezentativac Ognjen Vukojević stati pred oltar, to se tada nije dogodilo. Umjesto izmjene bračnih zavjeta, par je prekinuo, no ostali su u dobrim odnosima. Čak je četiri godine prošlo od njihova prekida, da bi u lipnju ove godine sve iznenadila vijest kako je Andreja Ćupor trudna i to sa svojom bivšom ljubavi. Par je prije dva mjeseca organizirao i vjenčanje u zagrebačkoj crkvi Sv. Ivana Krstitelja, a slavlje je nastavljeno u restoranu uz obitelj i prijatelje. Unatoč visokom stupnju trudnoće, Andreja je cijelu večer plesala i uživala u svom danu iz snova, a sada će uživati u društvu dva najvažnija muškarca u svom životu.