ULAZNICE PLANULE

Balašević će u Osijeku nastupiti dva puta?

09.11.2010 u 18:30

Bionic
Reading

Ulaznice za koncert Đorđa Balaševića i premijeru njegova debitantskog filma 'Kao rani mraz' u Osijeku rasprodane su jutros u samo nekoliko sati od otvorenja prodajnih mjesta. Oko podneva ulaznice više nije bilo moguće nabaviti ni na jednom od 11 osječkih prodajnih mjesta

Vijest da je za osječki spektakl u 15 sati u opticaj puštena zadnja serija od 500 karata, i to samo u videoteci Cross u trenu se proširila Osijekom. Na Trgu slobode zatekli smo red obožavatelja. 'Ne znamo ni koliko je prodano karata ni koliko ih ima ovdje, ali čekat ćemo dok ih ne dobijemo', uporne su bile tri Osječanke.

Koordinator prodaje karata za Osijek Zdravko Peko, iz agencije Golf, kaže da se do sada nije suočio s takvom navalom. 'Ovo se ne može usporediti ni s čime. Mislilo smo da će potražnja biti manja obzirom na cijenu, ali ljudi Balaševića vole više od to malo novca', smatra Peko. Zadnjih 500 karata, kaže, namjerno su pustili u prodaju tek nakon 15 sati kako bi na povratku s posla radnici mogli kupiti svoje mjesto u dvorani Gradski vrt. Izdano je ukupno šest tisuća karata, za sjedeća i stajaća mjesta.

Odazivu se čude i u agenciji Thorax i javljaju da će Balašević u Osijeku možda nastupiti dva puta. 'U sljedećih nekoliko dana razmotrit ćemo mogućnost realizacije još jednog termina u Osijeku kako bi svi oni koji nisu uspjeli na vrijeme osigurati svoje ulaznice ipak mogli posvjedočiti ovom spektaklu', najavio je Vjeko Alilović iz Thorax promotiona.