NA MODNOM DOGAĐAJU

Antonia Matković o trudnoći, novom imidžu i rock bebi

17.06.2016 u 13:35

  • +8

Poznati na promociji concept storea Colette

Izvor: Pixsell / Autor: Žarko Bašić/Pixsell

Bionic
Reading

Velika glumačka svita okupila se jučer na svečanom predstavljanju kolekcije Marka M Pounje Marije Cvitanović, a među poznatim glumcima, poput Ecije Ojdanić, Helene Minić, Csille Barath Bastaić i Petra Ćiritovića, našla se i jedna trudna pjevačica, članica benda Pavel Antonia Matković. Lijepa Splićanka blizu je šestog mjeseca trudnoće, no trudnoća je, kaže, neće spriječiti u nastupima ovog ljeta

Ima neka tajna veza Marije Cvitanović i lijepih glumica koje su joj sinoć pružile podršku na promociji njezine nove kolekcije nastale u suradnji s Pounjem. Na crvenom tepihu zablistala je i pjevačica Antonia Matković koju s Marijom veže posebna suradnja.

'Nedavno smo se upoznale i odmah kliknule. Nema boljih kreacija, lepršavih i laganih, ženstvenih kao što su Marijine, tako nešto baš mi odgovara sada u trudnoći. Marija će odsad biti i moja stilistica, u njezinim sam rukama i znam da je ovo početak jednog lijepog prijateljstva i suradnje', kaže Splićanka koja je svoje bijelo modno izdanje sinoć nazvala savršenim spojem čarlston ere i francuskog šika. 

U trudnoći se osjeća odlično, a to je i razlog zbog kojeg nije odustala od koncerata ovog ljeta. 'Iako se bližim šestom mjesecu, svi se nešto šale sa mnom: 'pa gdje je taj trbuščić, Antonia?'.Nastupat ću koliko budem mogla, zasad je sve u najboljem redu. Krajem rujna beba treba doći na svijet, a do tada će Pavel predstaviti i svoju novu pjevačicu koja će me zamijeniti. Našli smo jednu divnu curu s kojom će Pavel nastupiti na Špancirfestu. Do tada ja držim mikrofon', poručuje Antonia koju 25. lipnja očekuje koncert na krovu MSU-a.

Jedan od najljepših trenutaka u trudnoći dogodio joj se na koncertu Brucea Springsteena u Barceloni prošlog mjeseca.

'Pjevao je četiri sata, neumoran je, čak je i beba zapljeskala u trbuhu', šali se pjevačica objasnivši kako je na koncertu prvi put osjetila bebine pokrete.

'Bit će to prava rokerica', kroz smijeh će Antonia.


Ljiljana Vinković


Ana Vilenica