ZGROŽENA NATPISIMA

Anđa Marić iskreno o nekim novim lažima i najvažnijim muškarcima

18.07.2016 u 18:23

Bionic
Reading

Posljednjih dana Anđa Marić odmara se na otoku Hvaru u društvu najdražih muškaraca: Sina Gašpera i oca Zvonimira. Pjevačica i autorica je zgrožena time što su neki mediji napisali da ljetuje s bivšim suprugom Primožem Dolničarem, s kojim se šest godina sudila zbog skrbništva. S njim je u korektnim odnosima, ali ne toliko da zajedno idu na ljetovanje

Anđu su uzrujali neistiniti napisi o tome da svoje ljetovanje provodi s bivšim suprugom.

'I Primožu i meni je fokus na Gašperu pa zajedno rješavamo tekuće probleme oko škole, puberteta i ostalih stvari. Imamo korektan odnos, ali daleko od toga da bih s njim otišla na godišnji odmor. Tim više što on ima ženu i dijete. Na moru sam sa svojim tatom i Gašperom', ispričala nam je Anđa. S bivšim suprugom se sudila šest godina, a u veljači ove godine sud joj je dodijelio skrbništvo nad sinom. Usred stresnog i mučnog suđenja Anđi je dijagnosticirana multipla skleroza.

Zahvaljujući veselom karakteru i optimizmu Anđa se dobro nosi s bolešću. Ovog ljeta će položiti drugu godinu Škole osobnog razvoja pa će moći raditi kao psihoterapeutica, a priprema i svoj drugi roman.

A photo posted by andjamarics (@andjamarics) on

Bura puše, popustila sparina

A photo posted by andjamarics (@andjamarics) on