VODICE, 14. I 15. LIPNJA

Ana Radišić i Dalibor Petko voditelji CMC festivala

06.06.2013 u 18:19

Bionic
Reading

Voditelji ovogodišnjeg CMC festivala, koji će se održati 14. i 15. lipnja u Vodicama, bit će Ana Radišić i Dalibor Petko

CMC festival se održava 14. i 15. lipnja u Vodicama. Na festivalu će nastupiti neke od najvećih zvijezda domaće glazbene scene, a Vodičane i sve gledatelje CMC-a kroz festival će voditi Ana Radišić i Dalibor Petko.

'Sretna sam što sam dobila priliku voditi festival i drago mi je što ću biti dio ovogodišnje festivalske priče. Nastojat ću pruženu priliku iskoristit na najbolji mogući način te se nadam da će uz mnogobrojnu publiku u Vodicama i oni pred malim ekranima jednako uživati. Dalmatinka sam po roditeljima i ljetujem u okolici Vodica, stoga se posebno veselim kombinaciji posla i zabave i sigurna sam da ću uživati punim plućima', rekla je Ana Radišić te dodala kako se posebno veseli popratnim događanjima i All Stars turniru gdje će zaigrati košarku s izvođačima i odlično se zabaviti.

Ani će se na pozornici pridružiti i Dalibor Petko, voditelj Narodnog radija. 'Drago mi je da je CMC festival svake godine sve spektakularniji i da je izrastao u jedan od najvećih glazbenih manifestacija u regiji. Odlična glazbena imena garantiraju vrhunski šou, stoga osjećam posebno uzbuđenje što sam i ove godine dio svega', rekao je Petko.

Line up i program festivala možete saznati na Facebook stranici te na web stranici.