ECIJA OJDANIĆ

'Ako se u 41. neću fotografirati u bikiniju, kad ću?'

10.08.2015 u 07:04

Bionic
Reading

Svoj novi film 'Ministarstvo ljubavi' 41-godišnja glumica u srpnju je snimala u okolici rodnog Drniša, a velike vrućine otežale su posao svima na setu. Radno ljeto završilo je za sve članove Ecijine obitelji koja trenutno s prijateljima brodom plovi Jadranom

Fotografije u bikiniju Ecije Ojdanić sa snimanja novog filma 'Ministarstvo ljubavi' u kojem glumi veselu udovicu, ostavile su mnoge bez riječi. Dosad je nismo imali prilike vidjeti u tom izdanju, a komentari su, kaže glumica, bili redom pozitivni.

'Nije da sam planirala i priželjkivala izaći u bikiniju na naslovnici novina, ali eto, dogodilo se i to. Pa ako se u 41. godini ne mogu fotografirati tako, kad ću?' kroz smijeh govori Ecija, koja je novi film Pave Marinkovića snimala u okolici rodnog Drniša.


Ecija Ojdanić i Stjepan Perić na setu filma 'Ministarstvo ljubavi'



'Bilo je jako vruće, neizdrživo. Snimali smo k'o mravi sedam dana bez prestanka. Baš smo se naradili. Sad napokon slijedi odmor za mene i Cvitu koja je također završila sa snimanjem filma 'Anka Brazilijanka'. Bilo je naporno, ali sad sam napokon odahnula. Sa suprugom i djecom idem na brod i osam dana ćemo ploviti. Tako ću se isključiti iz svega', s olakšanjem će Ecija. 

Svoju novu liniju je, kaže, stekla disciplinom, svakodnevnim vježbanjem i zdravom prehranom.

'U biti, za sve je kriv moj fitness trener Igor s kojim je užitak surađivati. Njegov pristup svidio mi se od prve minute. Baš zna s ljudima, ima odlične socijalne vještine na koje teško možeš ostati ravnodušan. Znao me motivirati pa je svaki odlazak u teretanu bio veselje, a ne muka', zaključuje glumica.