ZA VJERNE ČITATELJICE

Poklanjamo dizajnerske maturalne haljine - dobitnici

18.04.2011 u 11:00

Bionic
Reading

Kroz priče o uspjehu u svijetu mode, domaći dizajneri i tportal.hr pokrenuli su nagradni natječaj kojim maturanticama daruju vrijedne dizajnerske kreacije. Haljine će pripasti djevojkama koje pošalju najuvjerljiviji tekst zašto baš one zaslužuju nagradu

Hrvatska modna scena bogatija je nego ikada. Brojne modne manifestacije etabliranih brendova, ali i nova dizajnerska imena, modnu scenu čine eklektičnom, zanimljivom, intrigantnom i maštovitom.

U suradnji s domaćim, prepoznatljivim i uvijek zanimljivim dizajnerskim imenima, tportal.hr maturanticama daruje originalne svečane haljine, putem nagradnog natječaja pod nazivom Zašto baš ja zaslužujem osvojiti dizajnersku maturalnu haljinu

Svaki dan donosit ćemo vam po jednu modnu priču, od senzualnih Hippy Gardena i Ivice Skoke do glamuroznih Matije Vuice i Linee Exclusive, pa sve do intrigantne Etne Maar i zabavnih Elfsa. Upoznat ćemo vas i sa ženstvenim kreacijama eNVy rooma, Aleksandre Dojčinović, A'Marie, Anamarije Asanović, Katarine Džale, Marina Designa, a Arileo i MAK koji u svojim redovima ima izvrsnog Tea Perića, pokazat će što je profinjenost u punom smislu te riječi.

Ispričat ćemo vam priču o njihovim počecima, inspiraciji i kolekcijama, a oni će ljubitelje njihova modnog izričaja nagraditi maturalnom haljinom. Za dizajnersku će se kreaciju djevojke morati malo potruditi i poslati nam svoje tekstove kojima će nas uvjeriti zašto baš one zaslužuju haljinu iz snova.

Čitateljica odnosno maturantica s najoriginalnijim objašnjenjem svoj će vrijedni dar moći preuzeti u modnom ateljeu pojedinog dizajnera.

Prijava se vrši tako da se Priređivaču šalje prijava na e-mail adresu: tportal@tportal.hr zajedno s osobnim podacima (ime i prezime, adresa i broj mobitela) te kratkim tekstom na temu 'Zašto baš ja zaslužujem osvojiti dizajnersku maturalnu haljinu'. Uz prijavu je obavezno navesti i tri haljine za koje se šalje prijava. Natječaj traje od 18.travnja do 6.svibnja.

Svaki sudionik ima pravo sudjelovati maksimalno jednom.

Uživajte u modnim pričama iz Hrvatske, budite kreativne i osvojite vrijednu nagradu!

Ovdje u cijelosti pročitajte Pravilnik nagradnog natječaja.

1.Hippy Garden
Gordana Oršić

2.Ivica Skoko
Tihana Fontana

3.Matije Vuica
Karla Repić

4.Linea Exkluziv
Anja Franceković

5.Etna Maar
Ivana Puščenik

6.ELFS
Dario Ćurić

7.Envy Room
Albina Miftari

8.Aleksandra Dojčinović
Barbara Mikšić

9.A’Marie
Ivana Svekrić

10.Anamaria Asanović
Doris Berecki

11.Džale
Nikolina Tustić

12.Marina design
Liza Žaper

13.Arileo
Slavica Mirosavljavić

14.Teo Perić
Lea Krušelj