MARS JE U DJEVICI

Zvijezde su vam naklonjene: Idealno je vrijeme da se posvetite poslu

09.09.2017 u 09:50

Bionic
Reading

Mars je ušao u Djevicu te donio neobično odgovorno i organizirano razdoblje. Iskoristite novonastalu situaciju i posvetite se poslu

U utorak se Mars uselio u Djevicu i pridružio se Suncu, stvarajući naglašeno astrološko ozračje obilježeno njome. Dok je u ovom zemljanom znaku, Mars je vrlo radišan i odgovoran. Zahvaljujući njemu mnogi će od vas postati konkretniji, uredniji i organiziraniji.

Imat ćete smisao za detalje i potrebu da učinite pravu stvar u pravom trenutku.

Bit ćete precizniji i voditi računa o kvaliteti i točnosti obavljenog posla. Sagledavat ćete problem sa svih strana dok ne iznađete rješenje. Efikasnost će vam biti važnija od umjetničkog dojma.

Usmjerite pažnju na sve što treba popraviti, zakrpati, urediti, očistiti ili izliječiti. Ispunite obaveze, riješite zaostatke, platite račune i učinite poneku besplatnu uslugu. Zbog injekcije pedantnosti i upornosti Djevice, ovo je razdoblje povoljno za studente, novinare, informatičare, znanstvenike i detektive.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prevlast razuma i logike

Ako ste i inače racionalni i logični, imat ćete najviše koristi od ovog planetarnog tranzita. No i oni koji se inače više povode za dojmovima sad će se češće oslanjati na podatke i mišljenja stručnjaka.

Budući da je Djevica jako okrenuta detaljima, postoji opasnost od zapinjanja na sitnicama koje nisu presudne za obavljanje zadatka. Štogod radili, ne ispuštajte iz vida cjelinu i konačan cilj. Perfekcionizam je u mnogim poslovima više problem nego rješenje.

Iskoristite ovo razdoblje da se posvetite zdravlju i formi. Dok je Mars u Djevici, terapije, dijete i vježbanje imat će više uspjeha. Dijagnostičke procedure davat će točnije rezultate pa obavite ili zakažite kontrolne preglede. Komunikacija s liječnicima i farmaceutima odvijat će se bez većih prepreka. Mars će biti u Djevici do 22. listopada, kad će prijeći u Vagu.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia