VENERA JE U LAVU

Zvijezde otkrivaju: Bit ćete primijećeni i privlačni suprotnom spolu

03.09.2017 u 13:35

Bionic
Reading

Venera je u Lavu od 26. kolovoza do 19. rujna, što znači da ćete biti kreativniji i društveniji u tom razdoblju

Venera, planet ljubavi, ljepote i umjetničkog izražavanja, ove je godine u Lavu od 26. kolovoza do 19. rujna, čime daje notu dramatike i odvažnosti tekućoj vladavini suzdržane Djevice.

U Lavu je Venera ekstravagantna i teatralna. Zahvaljujući njenom utjecaju trudit ćete se biti primijećeni u društvu pa ćete se kititi, napadno odijevati i izlaziti na prestižna mjesta. Čak i ako ste inače skromni i odmjereni, sad ćete htjeti zablistati i upasti u oči suprotnom spolu.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posvetit ćete više vremena kreativnom izražavanju, pjevanju, plesanju, glumi, očijukanju i tulumarenju. Imat ćete više energije nego inače pa ćete češće izlaziti, ubacivati se na tuđe zabave ili ih sami organizirati. Neki će se odvažiti i na izvođenje karaoka.

Zahtjevni i napasni

Ako se udvarate, bit ćete poduzetni, temperamentni i uvjerljivi u iskazivanju naklonosti. Pred voljenim ćete citirati upečatljive stihove ili mu uručiti romantičan dar. Ako ste ekstrovertiran tip, u ovom ćete razdoblju obasuti prevelikom pažnjom metu svoje strasti ili ćete postati zahtjevniji prema partneru. Tražit ćete da više vremena provodi s vama ili da vam se zakune na vječnu ljubav i vjernost.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovaj Venerin položaj najviše odgovara Lavovima, Ovnovima, Strijelcima, Blizancima i Vagama, koji će imati najviše uspjeha u aktivnostima koje regulira Venera - ili će u najmanju ruku biti najangažiraniji.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S druge strane Bikovi, Vodenjaci i Škorpioni bit će prenapadni u svojem odijevanju, šminkanju i ukrašavanju, a pri udvaranju bi se mogli služiti sladunjavim frazama. Apetit će im biti neumjeren i usmjeren nezdravoj hrani.

Kad Venera napusti Lava, osjećat ćete se pomalo nelagodno prilikom prisjećanja na sadašnje pretjerivanje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia