MARS ULAZI U DJEVICU

Merkur više nije retrogradan, vrijeme je za predah i pomak nabolje

05.09.2017 u 14:17

Bionic
Reading

Planetarna kretanja u rujnu donose smanjenje komplikacija i uklanjanje prepreka. Iako ovo razdoblje koje će trajati do 20. rujna neće isto djelovati na sve znakove, možete očekivati male pomake nabolje

Ovog će mjeseca svi brži planeti u nekom trenutku prolaziti Djevicom. Sunce je ušlo u nju 22. kolovoza, Mars će mu se pridružiti 5. rujna, Merkur 10. rujna, a Venera 20. rujna. Ta će konstelacija najviše pogodovati zemljanim znakovima.

Danas je astrološki osobito važan dan jer pored Marsova ulaska u Djevicu Merkur kreće direktno nakon dva tjedna svima mrskog retrogradnog kretanja. Zahvaljujući tome, očekujte prestanak ili slabljenje komplikacija, zastoja i prepreka.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pod utjecajem velikog broja planeta u Djevici analitičke sposobnosti ovog znaka bit će naglašene u svakodnevnom životu. Nastojat ćete dobro organizirati prostor i vrijeme, pridavati veće značenje detaljima i paziti na točnost u svim aktivnostima.

Pedantnost i temeljitost bit će vam važniji od brzine, a prilikom razgovora ili prepiske ispravljat ćete sugovornika i tražiti da vam precizno objasni što vam je htio reći.

Sunce ulazi u Vagu 22. rujna, što će potaknuti mnoge da poduzmu estetske zahvate, obnove garderobu ili se posvete umjetnosti bilo kao stvaratelj, bilo promatrač. Zadnjeg dana rujna i Merkur ulazi u Vagu, otvarajući vrata diplomaciji u svim vrstama odnosa.

  • +5
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pozdravite uštap u Ribama!

Kao dominantan znak mjeseca, Djevica će biti upletena i u zbivanja 6. rujna u 9:02 po srednjoeuropskom vremenu, kad će nasuprot djevičanskom Suncu zasjati pun Mjesec u Ribama. Sutrašnji pun Mjesec odvija se na 13 stupnjeva i 53 minute Riba u opoziciji sa Suncem. Najjače će zahvatiti rođene između 1. i 10. rujna, prosinca, ožujka i lipnja.

Spadate li u navedene, između 5. i 7. rujna učinite si uslugu i primirite se. Izbjegavajte napore, prometne gužve, agresivne ljude i osjetljive teme. Ne zahtijevajte puno od drugih i učinite nekome uslugu. Odgodite važnije odluke jer će ovaj uštap biti povezan s planetom obmane Neptunom u Ribama. Iduća važna Mjesečeva faza, mlađak u Djevici, na rasporedu je 20. rujna.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia