MJESEČNI HOROSKOP

Ovnovi će imati sjajan rujan, dok Blizancima baš ništa neće ići od ruke

01.09.2017 u 06:34

Bionic
Reading

Rujan je ovdje – početak akademske godine i mjesec vina. Nadamo se da će vam zvijezde i planeti biti naklonjeni

Ovnovima će prva polovica mjeseca donijeti neka ljubavna uzbuđenja, a na poslu ih možda čeka promaknuće ili će im se jednostavno otvoriti neke nove prilike.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi će si sami natovariti nepotrebne obaveze zbog kojih će morati zapostaviti svoj društveni život. To će se popraviti tek u drugoj polovici mjeseca. Moguć je drugi posao koji će se pokazati isplativijim nego što se to činilo.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci će se morati suočiti s ukućanima zbog svog čestog izbivanja iz doma i zanemarivanja raznih obaveza. Rujan za Blizance neće biti sjajan ni poslovno, pa im je najbolje posvetiti se miru u kući.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi će imati bogat društveni život, a moguće je i novo romantično poznanstvo. Na poslu će biti kreativni i odgovarat će im rad s drugim ljudima.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi će više izlaziti i bit će omiljeni u društvu. Ljubavnim vezama ostvarenim u rujnu smiješi se uspjeh. Rujan je razdoblje kad će Lavovi pokušati tražiti novi način da si pronađu financijsku sigurnost.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će doživjeti neke ljubavne nesporazume, no u drugoj će ih polovici mjeseca uspješno riješiti. Kraj mjeseca donijet će im ljubavni preporod, a na poslu bi mogle dobiti šansu za napredak.

  • +5
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage će biti u pokretu – putovanja i nova poznanstva obilježit će im početak rujna – no na poslu će imati problema s koncentracijom, pa neće postizati svoje uobičajene rezultate.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni bi mogli doživjeti privremeni neuspjeh u ljubavnom životu, no na poslu će zato postići ono što su htjeli.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci će imati česte svađe s partnerom, no ništa od toga neće biti ozbiljno. Strijelce poslovno čeka zahtjevan mjesec u kojem si ne bi smjeli dozvoliti previše grešaka.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarcima će neočekivani susret oživjeti nadu u ljubav, a i na poslu će im se nasmiješiti sreća. Rujan je dobro vrijeme za polaganje ispita.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci neće biti zadovoljni svojom ljubavnom situacijom. Ni na poslu im neće biti idealno – zategnuti odnosi s okolinom i otežana komunikacija bit će učestali problemi s kojima će se Vodenjaci morati uhvatiti ukoštac.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pred Ribama su dani strasti. Žestoki okršaji završit će podjednako snažnim pomirenjima. Na poslu bi se trebale prizemljiti i pripaziti na nesigurna ulaganja.

Detaljni mjesečni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia