HOROSKOP ga razotrkiva

Što o muškarcu govori znak u kojem je rođen: Zbog ovih osobina ne možete mu odoljeti

30.08.2017 u 06:43

Bionic
Reading

Bez obzira želite li saznati nešto više o sebi ili nekom drugom, astrološki gledano, nema bolje početne točke od zodijačkog znaka

Svaka osoba ima neke vrline i neke mane. Ako pokušavate saznati nešto više o nekom muškarcu, već samo njegov zodijački znak bit će izvor nekoliko zanimljivih informacija. Bez obzira želite li saznati nešto o nekome drugom ili o sebi, zodijački znak mogao bi vam omogućiti da vidite neke karakteristike u potpuno novom svjetlu. Evo nekoliko osobina koje krase muškarce u svakom od znakova zodijaka:

Ovnovi

Muškarci u znaku Ovna inspiriraju okolinu svojom strašću prema onome što rade. Kako nije svaka osoba potpuno predana svom poslu, još je impresivnija Ovnova sposobnost da svoje projekte uspješno privede kraju.

Bikovi

Njihova upornost nije mana, već vrlina. Bikovi su nezaustavljivi i ne znaju za predaju.

Kad se Bikovi posvete nečemu, ne odustaju dok nisu postigli ono što su naumili.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci

Blizancima je važno da drugima nešto znači to što im pokušavaju pomoći. Iako nema nikakve sumnje u to da je u pitanju određena doza ljubavi prema samom sebi, Blizanci imaju potrebu pokazati drugima da su cijenjeni, a to čine predanim slušanjem i razumijevanjem za njihove probleme. Blizancu nema veće pohvale nego kad mu se sugovornik otvori jer je potpuno opušten.

Rakovi

Rakovi su pomalo nalik Blizancima jer trebaju potvrdu da je njihov pristup pun suosjećanja važan drugima, no nema nikakve sumnje u to da su odlični u povezivanju ljudi. Njihova topla priroda i briga za druge nikad im ne bi smjele biti izvor srama.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi

Njihov optimizam je predivna stvar koja može potaknuti ljude na uistinu pozitivne promjene u životu. Lavovi ne vide poraze, već samo pobjede i ne dopuštaju da ih svlada negativnost.

Djevice

Muškarac u znaku Djevice uvijek je spreman pomoći ili biti rame za plakanje. Također je strpljiv slušalac, a savjet će dati tek kad to zatražite od njega.

Djevice su čvrst životni oslonac za bližnje, no to ih nikad neće spriječiti da zagrle one kojima to treba.

Vage

Na neki način slični Rakovima, muškarci rođeni u znaku Vage rođeni su mirotvorci, no nije im drago kad se njihova vještina uzima zdravo za gotovo. Vage su sposobne vidjeti problem kroz oči svih koje situacija uključuje i bez osuđivanja pružiti koristan savjet.

Vage su diplomati koji izbjegavaju politiku jer im je previše stalo do opće harmonije.

Škorpioni

Škorpioni će dati sve od sebe i izvršiti ono što su obećali, uz potpunu predanost onome čemu su se posvetili. Ukratko, ako vam obećaju nešto, možete se pouzdati u Škorpione!

Strijelci

Lako prepoznaju koje su radnje ispravne, a koje ne. Strijelci nikad neće učiniti nešto za što misle da će drugima nanijeti zlo. Iako ih ta osobina ponekad može dovesti u nevolju, nesumnjivo se radi o vrlini.

Jarci

Vole inspirirati druge da zajedno rješavaju probleme i svladavaju izazove. Jarci su vođe sa snažnom radnom etikom.

Jarčevi instinkti su nepogrešivi, a njegova sposobnost da probudi najbolje u onima koji ga prate je impresivna.

Vodenjaci

Vodenjaci žele poboljšati svijet oko sebe pronalaženjem novih putova. Iako drugi često doživljavaju tu osobinu kao nezadovoljstvo postojećim stanjem, Vodenjaci jednostavno vole inovacije i nije im teško smisliti nove i neočekivane načine na koje ih postići.

Ribe

Riblja dobrota nije slabost, već unutarnja snaga. Suosjećanje i blagost poboljšat će živote njenih bližnjih i postaviti sjajan primjer svima drugima.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia