NOŽ KRENUO KRIVO

Zvijezde koje su požalile plastične operacije

28.05.2013 u 09:53

Bionic
Reading

Mnoge holivudske zvijezde potražile su vječnu mladost pod nožem, no neke su zbog toga i požalile, piše Radar Online

Carmen Electra

Seksi Carmen, najpoznatija po skakutanju plažom u 'Baywatchu', u 27. godini odlučila je trostruko povećati grudi - s košarice 32B na DD. 'Lijepo je to što više ne moram nositi push up grudnjak, no mogla sam i bez toga', izjavila je Carmen u intervjuu za Contact Music.

Courtney Love

Pjevačica i udovica velikog Kurta Cobaina dosta je radila na sebi, posebice na usnama. Nakon operacije Courtney je tužno prokomentirala: 'Samo želim usne koje mi je Bog dao. Bila sam jako slatka i imala sam lijepe usne', rekla je nakon operacije Courtney.

Dana Delany


Poznata glumica botoksom je pokušala istjerati bore s čela. Nažalost, pogodila je živac. 'To je utjecalo na moj mišić u desnom oku, tako da mi je malo spušteno. Prije sam bila savršeno simetrična, a sada to više nisam', rekla je Dana.

Heidi Montag

Kad je postala poznato lice u reality showu 'The Hills', ljepotica Heidi odlučila je poboljšati svoj izgled. Kako bi dobila popust na količinu, uzela je 'paket' od deset korekcija odjednom koje su uključivale povećanje grudi, operaciju nosa, liposukciju i drugo. Na kraju je izjavila da žali zbog svoje odluke.

188326,175895,157055,99892
Jamie Lee Curtis


Nekad nazivana The Body, ne bez razloga, Jamie je tjelesnu mladost pokušala zadržati botoksom i liposukcijom. 'Bila sam na maloj korekciji, malo sam i povećala usne, malo koristila botoks. I znate što? Ništa od toga ne djeluje! Ništa!', priznala je za magazin More.

Jane Fonda


Još jedna glumačka diva i ljepotica ljepotu je pokušala zadržati potezima kirurškog noža, što je priznala Larryju Kingu. Činila je to nekoliko puta iako se nakon prvog zaklela da to neće ponoviti.

Kathy Griffin


Poznata komičarka u 26. godini je operirala nos, a s godinama je pokleknula i pred liposukcijom. U svojoj knjizi priznala je da je potonje bila loša odluka koja joj je skoro ugrozila život.

Kenny Rogers


Slavni country pjevač je u jednom trenutku odlučio da je prestar i krenuo se peglati, pardon pomlađivati. 'Ja sam kralj plastične operacije, bionički muškarac. Volio bih da to nisam napravio jer su moje oči prije bile puno toplije', rekao je Kenny za National Enquirer.

Kim Kardashian


Iako su mediji kalkulirali da se Kim više puta družila s plastičnim kirurzima, ona je priznala samo botoks. No loše je reagirala na njega, dobivši podljeve i masnice, te je odlučila već u startu reći dosta.

Lisa Rinna


Iako joj po našem skromnom sudu ništa nije nedostajalo, seksi glumica s 24 godine je zaključila da su joj usnice pretanke. Podebljala ih je silikonima, no nisu bili ono što je očekivala te ih je izvadila. Ali usnice su se nepovratno deformirale te nikad više neće biti iste.

Mickey Rourke


Slavni Mickey kao mlad je žario i palio ženskim glavama, no potom se bacio na boks. Posljedica plemenitog šakačkog sporta bilo je deformirano glumčevo lice koje je pokušao popraviti pomoću nekoliko teških operacija. Kasnije je priznao da je bio kod 'krivog doktora'.

Pamela Anderson


Seksi Pam u visine je podiglo trčkaranje po istim plažama kao i Carmen, ali i bujne grudi koje nisu bile baš sasvim od majke prirode dane. Nakon nekoliko godina Pam je zaključila da su joj grudi prevelike te je izvadila silikone i zamijenila ih manjima.