OSVAJA GLASOM I STILOM

Zvijezda s oblinama koja zna kako se treba odjenuti

19.11.2015 u 11:12

  • +10

Adele

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Kada vas kralj mode Karl Lagerfeld osudi zbog izgleda, ne postoji bolja osveta od dokazivanja suprotnog u lijepim odjevnim kombinacijama i nizanju uspjeha. Pjevačica Adele prije par godina postala je meta Lagerfeldovih otrovnih strelica, a sada je dokazala da i osobe koje krase obline i koje odudaraju od norme izgladnjivanja mogu izgledati i više nego sjajno

Nakon tri godine glazbenog izbivanja, popularna Adele ovog petka trebala bi objaviti dugoočekivani album naslova '25' koji je najavila zaraznim hit-singlom 'Hello'. Ovim najavnim singlom nastavila je obarati glazbene rekorde od izdavanja posljednjeg albuma '21' prije tri godine.

S novim albumom na putu i dva nova singla u rukavu, Adele oduševljava i u modnom smislu. Za potrebe promocije nadolazećeg albuma, za javna pojavljivanja odabire kreacije kojima dokazuje da konfekcijski broj ne igra nikakvu ulogu po pitanju lijepa izgleda. Odjeću nosi s velikom dozom samopouzdanja, a priznala je da se u formativnim godinama borila s prihvaćanjem izgleda.

'Da, imala sam problema s prihvaćanjem svoga tijela, kao i mnogi ljudi, ali ne dopuštam da mi ta činjenica upravlja životom', izjavila je Adele nadodavši: 'Uostalom, u svijetu postoje mnogo veći problemi od toga kako se ja osjećam u svojoj koži i slično… Na svijetu postojite samo vi, pa zašto biste htjeli izgledati kao itko drugi? Zašto biste htjeli imati frizuru poput nekog drugog? Ili mišljenje poput svih ostalih?'

U posljednjih par mjeseci tako se Adele moglo vidjeti u svjetlucavim dugim haljinama koje potpisuje britanska dizajnerica Jenny Packham. Riječ je o dizajnerici čijim ženstvenim kreacijama već neko vrijeme ne može odoljeti princeza Kate.

Kada ne nosi svjetlucave haljine, Adele uglavnom nosi odjevne komade crnih tonova - od haljina A-kroja do koljena, satenskih odijela, pa sve do vječnog kaputa u kombinaciji s uskim trapericama. Crna boja osim što djeluje moćno i odiše elegancijom, posebno laska figuri. Odabirom kombinacija crnih tonova, uvijek zanimljivim i pomalo ekstravagantnim cipelama i vidljivim samopouzdanjem oduševljava gdje god se pojavi.

Osim modne transformacije primjerene jednoj glazbenoj divi, Adele je posegnula i za manje drastičnom, ali primjetnom promjenom stila frizure. Tijekom ere albuma '21' uglavnom smo je mogli vidjeti kose zavezane u punđu u raznim varijantama, a sada se sve češće nosi raspuštenu i isfeniranu kosu lagano uvinutih vrhova. Ovaj stil frizure definitivno joj dodatno naglašava elegantan stil koji njeguje.