TKO JE NOVI ZAVODNIK?

Zrinka Cvitešić u zagrljaju 'Georgea Clooneyja'

05.07.2010 u 15:41

Bionic
Reading

Na svečanom balu tj. setu snimanja filma 'Lea i Darija - Dječje carstvo' lijepa glumica družila se s dvojnikom slavnog zavodnika koji je mamio ženske uzdahe

Ilirska dvorana HAZU u Zagrebu oživjela je na trenutak tridesete godine prošlog stoljeća. Tamo je održan svečani bal povodom snimanja prve klape filma 'Lea i Darija – Dječje carstvo' redatelja Branka Ivande. Glumci u kostimima i članovi filmske ekipe uživali su u plesnim izvedbama profesionalnih plesača i plesačica među kojima se istaknula Ana Herceg, proslavljena plesnim nastupima u popularnom showu 'Ples sa zvijezdama'.

Glumica Zrinka Cvitešić tako se u jednom trenutku, umjesto u zagrljaju svog dečka Hrvoja Rupčića, našla uz inačicu slavnog holivudskog glumca i redatelja. Naime, njezin 27-godišnji kolega, slovenski glumac Sebastijan Cavazza maskiran neodoljivo nalikuje na šarmantnog zavodnika Georgea Clooneyja pa ne čudi što je mamio uzdahe ženske ekipe okupljene na balu.

Uzvanike su zabavljali Sanja Doležal i Marko Tolja, a među glavnim ulogama u filmu mjesta zauzimaju i Linda Begonja, Ana Vilenica Višnja Babić, Goran Grgić Dražen Čuček, Radovan Ruždjak, Ivan Đuričić, Joško Ševo i brojni drugi.

Priča filma čije je snimanje započelo prošli mjesec, govori o dvama čudima od djeteta Lei Deutsch i Dariji Gasteiger koje su živjele u Zagrebu tridesetih godina 20. stoljeća i bile prave dječje zvijezde - pozornost su privlačile svojim izuzetnim glumačkim i plesnim talentom, a njihovo bezbrižno djetinjstvo prekinuo je Drugi svjetski rat.