fitnes fenomen

Znate li što su 'pilates arms'? Svi i dalje pričaju o isklesanim rukama Miley Cyrus

14.02.2024 u 10:54

Bionic
Reading

Otkako se pojavila na prošlotjednim Grammyjima, svijet ne prestaje pričati o Miley Cyrus! Njezin uspjeh, njezina energija, njezin izgled... Miley je pravo utjelovljenje žene koja procvjeta nakon prekida toksične veze, a briga o sebi nikad nije izgledala ovako dobro

Miley Cyrus osvojila je prvi Grammy tek ove godine, iako je na glazbenoj sceni već više od desetljeća! Pjesma 'Flowers' o ženskoj snazi i samodostatnosti najveći je hit godine, a riječi i ritam zarazili su javnost. Uz moćan nastup na ovogodišnjoj dodjeli nagrada, Miley je pokazala najbolju verziju sebe - i ljudi su oduševljeni!

U pobjedničkoj šljokičastoj kombinaciji Miley je stala na scenu i svi su pomislili: 'WOW'!

Nakon njezina nastupa svi su komentirali da odlično izgleda, a najviše pozitivnih komentara dobile su njezine isklesane ruke. Iako to inače možda i nije dio tijela kojem pridajemo toliko važnosti, pjevačica je dokazala koliko čvrste i ženstvene ruke daju na vrijednosti cjelokupnom izgledu i preko noći je nastao novi trend naziva 'pilates arms'.

@mj_fitlife BRB, putting more effort in 💪😜 But remember girlies, you don’t have to train arms on their own to tone them 😘 #grammys2024 #grammys #mileycyrus #mileycyrusflowers #armworkout #fitnesstipsforwomen ♬ original sound - Megan Jane 💃 FITNESS COACH

Mnogi tvrde da je redovito bavljenje pilatesom zaslužno za njezin sjajan izgled, a još otprije je poznato da je 31-godišnjakinja posvećena pilatesu već 12 godina.

Pilates je poznat kao 'ženskasti' trening te ga mnogi podcjenjuju jer izgleda statično, no probajte se ne oznojiti ako je kvalitetan. Koristan je za poboljšanje tjelesne snage, fleksibilnosti i ukupnog tonusa mišića zbog svoje usredotočenosti na kontrolirane pokrete i pravilno držanje, a prilagođenim vježbama možete učinkovito djelovati i na duboke stabilizirajuće mišiće, poput trbušnih mišića i mišića dna zdjelice, koji doprinose boljem držanju i poravnanju kralježnice.

@monetzamoraa Pilates princess upper body workout🎧🤍 all movements powered by your deep core, always remember to keep your shoulders down & back! ✨ Wearing @AYBL NEW Sculpt collection LAUNCHING SOON!✨🙌🏻 REMINDER AYBL BLACK FRIDAY SALE IS STILL LIVE! Up to 60% off with an additional 10% off when you use code MONET10 #fyp #upperbody #upperbodyworkout #gym #fitness #pilates #pilatesworkout #pilatesbody ♬ paparazzi - Spedupluvr

TikTok je prepun videa fitness influencera koji savjetuju neke najučinkovitije vježbe kojima bi zainteresirani mogli postići da i njihove ruke izgledaju tako senzacionalno vretenasto, no mnogi treneri ipak tvrde da je Miley u svoju fitness rutinu ipak ubacila i neke treninge snage.

U samom spotu za nagrađenu pjesmu Miley je već pokazala koliko je snažna prikazavši fitness rutinu svog bivšeg partnera Liama Hemswortham, a strani mediji otkrivaju kako Miley redovito joggira te se bavi i Ashtanga jogom, jednom od najzahtjevnijih verzija joge.

  • +7
Miley Cyrus Izvor: Profimedia / Autor: Robyn BECK / AFP / Profimedia