OPRAH VIŠE NIJE PRVA

Znate li koji su najbogatiji celebovi?

28.05.2013 u 21:00

Bionic
Reading

Oprah Winfrey, koja je redovito bila na vrhu ovakvih lista, više nije na prvom mjestu. Prema najnovijoj listi, piše Huffington Post, na peto ju je mjesto potisnula glumica iz 'Seinfelda' Julia Louis-Dreyfus koja je u toj seriji igrala Elaine, s bogatstvom procijenjenim na tri milijardi dolara

Julia je tako prešišala Oprah za 300 milijuna dolara, pa se slavna TV zvijezda našla na 'tek' petom mjestu najbogatijih celebova (pjevači, glumci, modeli, reperi).

Ruku na srce,treba reći da simpatična JuliaLouis-Dreyfus nije sve zaradila zahvaljujući radu u 'Seinfeldu' - dio ovih milijardi duguje i svojoj bogatoj obitelji. Komičarka mjesto dijeli s još jednom slavnom facom Stevenom Spielbergom - sa zaradom od također tri milijardi dolara.

I kreatori 'Sienfelda', Jerry Seinfeld i Larry David, na ovoj su listi također – s bogatstvom procijenjenim na 800 milijuna dolara.
Zanimljivo je da je npr. Keanu Reeves više zaradio od Willa Smitha i Brucea Springsteena iako nema previše angažmana u posljednje vrijeme.

Na uvjerljivom prvom mjestu ove top ljestvice je George Lucas sa zaradom od 7,3 milijardi dolara zahvaljujući prodaji 'Star Warsa' Disneyju.

Evo i prvih 15 najbogatijih celebova:

1. George Lucas: 7,3 milijarde dolara

2. Dina Merrill: 5 milijardi dolara

3. Steven Spielberg: 3 milijarde dolara

4. Julia Louis-Dreyfus: 3 milijarde dolara

5. Oprah Winfrey: 2,7 milijardi dolara

6. Jami Gertz: 2 milijarde dolara

7. Andrew Lloyd Webber: 1,2 milijarde dolara

8. Merv Griffin: 1 milijardu dolara

9. JK Rowling: 1 milijardu dolara

10. Jerry Seinfeld: 800 milijuna dolara

11. John Lennon: 800 milijuna dolara

12. Larry David: 800 milijuna dolara

13. Jim Davis: 800 milijuna dolara

14. Paul McCartney: 800 milijuna dolara

15. Herb Alpert: 750 milijuna dolara