KUTAK ZA DEČKE

Znakovi da te ona vidi samo kao prijatelja

10.08.2012 u 12:24

Bionic
Reading

Upoznao si super curu koja ti se jako sviđa, ali nisi siguran vidi li te ona kao potencijalnog dečka ili kao frenda. Evo kako možeš otkriti što joj se mota po glavi

1. Uvijek si ti taj koji inicira komunikaciju: s njezine strane vrlo rijetko dolaze prijedlozi za druženje, a čini ti se da nije previše ažurna ni što se tiče odgovaranja na mail, SMS-ove ili aktivnosti na fejsu, barem kad si ti u pitanju. Rekli bismo da je to, nažalost, sasvim jasan znak da nije pretjerano zainteresirana za tebe. Ako ti netko ne odgovara na pozive i poruke isti tren kad ih primi, to ništa ne znači! No ukoliko prođu dani ili tjedni, a da nikakav odgovor ne stigne, onda je poprilično jasno da ta osoba nije baš zagrijana za tebe. Premda je zbilja teško to priznati samome sebi, s tom curom ne ide i najbolje bi bilo potražiti nekoga tko će biti vrijedan tvoga truda i pozornosti.

2. Trudi se da ne izgledate kao par: ako nije zainteresirana za tebe, onda će osigurati to da drugi slučajno ne steknu dojam da ste par. Pazit će da vas nitko ne vidi same u kinu, kafiću ili klubu, a kad i prihvati tvoj poziv za takav izlazak, onda će to biti u većem društvu njezinih prijatelja i prijateljica – sve samo da ne biste izgledali kao dečko i cura.

3. Kad izlazite, uvijek pozove još nekoga:
kad god se nalazi s tobom, tu je neka od njenih prijateljica. Tim trikom cure se koriste iz dva razloga – ili joj se, nažalost, ne sviđaš pa se želi osigurati da nećeš imati priliku pokušati nešto ili nije još uvijek sigurna sviđaš li joj se pa se na taj način želi osloboditi nervoze koju donosi razgovor nasamo.

4. Priča s tobom o dečkima koji joj se sviđaju:
hm, mislimo da je ovakvo ponašanje sasvim jasno, zar ne? No i dečki katkad ne zaostaju puno za curama u samozavaravanju. Ni oni često ne vjeruju dok im netko ne kaže da je ono što vide istina. Priča ti o bivšim dečkima, komentira dečke koji je privlače i, ukratko, slušaš sve ono što inače slušaju njene prijateljice – to je očit znak da te ne doživljava kao princa iz svojih snova.

5. Nema onih 'slučajnih dodira'
: to je zato što te želi držati na distanci. Ako ne reagira na tvoje pokušaje da je dotakneš, to je sasvim siguran znak da među vama neće biti ništa više od prijateljstva.

6. Često traži neke usluge:
ovo je još jedan od znakova da te ne gleda kao potencijalnog dečka. Prijatelji su ti od kojih se posuđuju DVD-i, traži se pomoć pri selidbi i slično. Kad je u pitanju netko čije srce djevojke žele osvojiti, onda se koncentriraju samo na jedno – osvajanje.