COURTENEY COX

Zna kako ih nositi: Zvijezda 'Prijatelja' ne skida se iz omiljenih tenisica modnih ovisnica

28.07.2023 u 11:03

Courteney Cox

Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

U svijetu slavnih najprivrženijom tenisicama Dallas s potpisom brenda Autry pokazala se zvijezda ‘Prijatelja’, Courteney Cox

Početkom lipnja modnom scenom odjeknula je vijest o Rebookovom podnošenju sudske tužbe protiv brenda Autry i njegovih ‘plagiranih’ tenisica. Kako su tada istaknuli iz britanskog brenda, Autry dizajnom vlastitih tenisica zbunjuje kupce iskorištavajući slavu i kvalitetu Reebokovih modela.

Navedeno, međutim, nije previše dotaklo zvijezdu ‘Prijatelja’, kao ni brojne fashionistice diljem svijeta koje ne kriju naklonost prema tenisicama sa američkom zastavom.

Omiljenom obućom na ulicama New Yorka, 59- godišnja Cox ovoga puta zaokružila je bijeli stajling od glave do pete, posve tipičan za ljetne mjesece u godini i obožavan od brojnih dama.

Njega je postigla klasičnim komadima poput topića i traperica visokog struka, u kombinaciji s ležerno prebačenom košuljom predimenzioniranog kroja.ć Crnim komadima poput kožne torbice brenda Bottega Veneta, nastalom prepoznatljivom intrecciatio tehnikom tkanja kože, zvijezda ‘Prijatelja’ ublažila je dominaciju bijele boje u casual stajlingu, ali i dodatkom slamnatog modela bucket kape koje ove sezone slove za jedne od najpoželjnijih.