CARMEN GIMENO

Nitko ne nosi Zarine komade poput nje: Sjedokosa ikona ima ljetni stajling bez greške

27.07.2023 u 22:36

Bionic
Reading

Sjedokosa modna influencerica Carmen Gimeno zna kako spojiti nekoliko trendova u isti look, a to je i pokazala u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu

Na novim fotografijama poznata Španjolka pozirala je u još jednom elegantnom stajlingu u nizu, stvorivši ga s ultimativnim komadima ljetima. Njezina nova odjevna kombinacija sofisticirano je moderna i pomlađuje u trenu, a kao brojne do sada također je stvorena od cjenovno pristupačnih komada s potpisom popularnih high street brendova.

Gimeno se pokazala velikom obožavateljicom naglašavanja struka u stajlinzima, bilo s dodatkom koji je pravilno dizajniran za to ili putem drugih modnih trikova poput ovog koji koristi u ovom looku.

Carmen bira prilično široku crnu lanenu košulju, s klasičnim elementima ovog odjevnog predmeta poput tradicionalnog ovratnika i jednorednog kopčanja.

Predimenzioniranog kroja, prilagodila ju je figuri vezanjem njezina poruba u čvor, umjesto da ju je utaknula u odabrani model suknje.

S druge strane, još jedan detalj koji ovaj look čini osobnijim je način na koji nosi rukave košulje, podižući ih prema gore i pretvarajući ovo laneno ruho u košulju srednjih rukava. Ovaj poprilično jednostavan modni truk svakom odjevnom komadu daje stil i eleganciju, a toga je itekako svjesna poznata plus age influencerica.

Osim toga, nešto vrlo karakteristično za njezin izgled je način na koji nosi ovratnike: uvijek podignute, što daje dojam sofisticiranosti..

Lanenu košulju kombinirala je s heklanom midi suknjom- odjevnim predmetom ispletenim u male cvjetne kvadrate.

Što se tiče obuće, krši nepisano pravilo da je za midi suknje i haljine potrebna cipela na visoku petu. Ovu sjedokosu influencericu gotovo uvijek viđamo s ravnim cipelama, a ovaj stajling nije iznimka. Spoj ultimativnih komada ljeta naglasila je špagericama tamno sive boje, u skladu sa istaknutim elementima u outfitu.

Pri stiliziranju ove odjevne kombinacije, odabrala je dva modna dodatka. Umjesto tipične torbe od rafije, njezin izbor činila je žuta verzija, u skaldu s detaljem cvijeća na heklanoj suknji koja stiže s police Zare.

  • +7
Heklane haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Sa krutim tamno smeđim ručkama koje odabranoj torbi daju karakter, a njezina veličina također ima značajnu ulogu u cjelokupnom dojmu stajlinga.

Drugi dodatak činile su diskretne crne sunčane naočale mačkastog okvira koje su činile savršen kontrast intenzivnoj, crvenoj boji ruža na usnama.