GIGI HADID

Ni ova slavna plavuša nije odoljela omraženom spoju mokasinki i bijelih čarapa

27.07.2023 u 11:22

Bionic
Reading

Da će mokasinke kao klasična vrsta obuće ponovno dominirati modnom scenom u jesenskim mjesecima već su dale naslutiti najveće predvodnice trendova

Iako su ljetni mjeseci tradicionalno rezervirani za nošenje obuće otvorenog tipa, u svijetu poznatih trendseterica oduvijek vrijede drukčija pravila.

Predvođene Hailey Bieber i Kendall Jenner, sada ih redovito viđamo u klasičnim mokasinkama i u danima s temperaturom iznad 30 stupnjeva.

Sudeći po njihovim izdanjima, crne mokasinke najpoželjnije su u kombinaciji s bijelim sportskim čarapama, a na ovaj omraženi modni spoj pala je i Gigi Hadid.

Američka ‘it’ djevojka i jedna od najzaposlenijih manekenki današnjice nije željela propustiti zabavu talijanskog brenda Miu Miu, održanu u Malibuu, na kojoj se pojavila u crno-bijeloj kombinaciji s mokasinkama u glavnoj ulozi.

  • +3
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Tim Regas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njima je u paru s bijelim čarapama zaokružila stajling stvoren od jednostavne crne haljine s tankim naramenicama i bijele proštepane torbe koju, poput haljine, krasi prepoznatljiv logo talijanskog brenda Miu Miu.

Osim torbice, njezin odabir modnih dodataka činile su crne sunčane naočale s potpisom Miu Miu, a događanju u organizaciji popularnog talijanskog brenda, osim 28-godišnje Gigi, nazočile su brojne druge poznate dame, poput glumica Hailee Steinfeld i Lucy Hale.