NOVI PRILOG ČETVRTKOM

Zlata Mück otkriva 'kemiju stila' poznatih

01.12.2009 u 16:05

Bionic
Reading

'Kemija stila' naziv je novog videopriloga na tportalu koji će voditi Zlata Mück, a u kojem će poznati Hrvati i Hrvatice otkrivati male tajne iz svog privatnog života o kojima javnost pojma nema

'Kemiju stila' će čitatelji tportala moći pratiti svakog četvrtka u rubrici Moda i ljepota i na MAXzoni, a o samom projektu govorila je voditeljica Zlata Mück kojoj je povjeren posao.

'O poznatim Hrvaticama i Hrvatima obično znamo čime se bave u životu i, odmah nakon toga, jesu li u vezi ili braku, imaju li nekoga sa strane, s kim su u dobrim odnosima, a koga ne vole... U 'Kemiji stila' otkrivamo kakvi su oni kad su reflektori ugašeni, kad završi radni dan, kad nisu pod stresom. Zanima nas što ih veseli, koje ih stvari dižu, bez čega ne mogu zamisliti dan, jesu li ljubitelji glazbe, filmova, književnosti, kazališta i, svakako, mode. Jednom riječju, zanima nas njihov životni stil', objasnila je Zlata.

U 'Kemiji stila' gostovat će, osim osoba iz showbiza, i političari, sportaši, uspješni poslovni ljudi, svi oni koji su u životu već postigli mnogo i koji nisu poznati po skandalima, nego po onome čime se uspješno bave.

'Kemija stila' Zlate Mück

O vlastitoj 'kemiji stila' Zlata Mück je otkrila: 'Puna sam energije, glumim najjaču na svijetu, ali znam biti prilično krhka. Slobodno vrijeme provodim čitajući, šećući s ljubimcem, dalmatinerom Amijem. U kinu sam skoro svaki tjedan, uvijek sa sobom nosim hrpu Labella i sjajila za usne. Svako jutro jedem Čokolino, a u zamrzivaču uvijek imam sladoled.'

'Kad sam nervozna, plačem k'o beba, stalno imam upaljen radio ili slušam muziku - Balašević tu ima posebno mjesto. Kad tulumarim, onda je to do fajrunta, kad ne radim, mnogo vremena provodim u trenirci i tenisicama. Što se mode tiče - na televiziji me odijevaju drugi, privatno se odijevam prema nekoj svojoj, hm... Nazovimo to inspiracijom u danom trenutku. Ponekad se i sama sebi čudim što sam stavila na sebe, ali šta 'š, takva sam', iskrena je Zlata.