POZNATA DIZAJNERICA

Životna borba Borne Rajić

22.03.2014 u 12:16

Bionic
Reading

Jedna od najbogatijih Hrvatica, bivša supruga ‘kralja mlijeka’ Luke Rajića, Borna Rajić navodno se suočava s velikim poslovnim problemima

Prema pisanju 24sata, Borna Rajić našla se u poslovnim problemima. Navodno je ostala dužna za najam prostora u Italiji, a duguje i nekima od svojih suradnika koji su, prema pisanju 24sata, pokrenuli sudske sporove.

'Ako i postoje ljudi kojima dugujem novac, oni se mogu naplatiti legalnim putem, kao što ćemo se i mi legalnim putem naplatiti od onih koji su pronevjerili imovinu tvrtke', rekla je Borna Rajić za 24sata

Bornini prijatelji za 24 sata kažu da je ona žrtva gramzivih suradnika, koji su je godinama potkradali.

Borna Rajić se, nakon višegodišnjeg braka s Lukom Rajićem, razvela 2006. godine, a iz tog braka izašla je 'teža' 40 milijuna eura. Nakon razvoda se s djecom preselila iz Ženeve u Pariz. Ubrzo nakon razvoda upoznaje izraelskog poduzetnika Rona Halea. Par je bio u vezi pet godina, dobio sina te se potom razveo. Kako je tada Borna rekla, nakon drugog razvoda preselila se sa svoja četiri sina u kuću pokraj Bulonjske šume, a sudski je riješeno da njihova zajedničkog sina Ron viđa jedan dan u tjednu te svaki drugi vikend.

Prije dvije godine Borna je zaplovila modnim vodama te je pokrenula modnu marku Borna & Fils, odjevne predmete prodavala u Zagrebu i Parizu, a nakon nekog vremena otvorila je i svoju prvu trgovinu u Veneciji. Kolekcije je izlagala i na zagrebačkom Cro A Porteru.

Tada se pisalo da je prosječna cijena njezine odjeće od 300 do 400 eura. 'Novac mi je jako bitan. Ja sam jako rastrošna, ali nadasve volim stvarati. Mislim da to ide jedno s drugim', rekla je Borna prije dvije godine u emisiji 'Red Carpet'. Tada je navela i da najviše troši na restorane, putovanja i luksuzne hotele.