I ONA GRIJEŠI

Zgodna žena Julia Roberts nije se baš proslavila ovim stajlingom

03.10.2018 u 12:42

Bionic
Reading

Lijepa Julia Roberts jedna je od najljepših holivudskih diva, a osim svojom ljepotom kojom i u svojim 50-ima ostavlja bez daha

Premda je često viđamo u fantastičnim kombinacijama s puno stila, na predstavljanju svoje nove serije 'Homecoming' koja će se prikazivati na Amazonu, glumica prekrasnog osmijeha modno je podbacila.

Ljubiteljica klasike osobito kombinacija crne i bijele, odlučila se ovoga za bež nijansu što se nije pokazalo dobrim modnim potezom.

  • +10
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Mama troje djece se na predstavljanju nove serije koja se iščekuje s velikim zanimanjem, pojavili u kombinaciji bež sakoa i plisirane suknje, a stajling je začinila nude sandalama od lakirane kože.

Premda se radi o kombinaciji s potpisom vrhunskog britanskog brenda Burberry, iza kojeg već neko vrijeme stoji Riccardo Tisci, ovaj odabir nikako nije laskao Juliji Roberts te bi vjerojatno i sako i suknja bolje izgledali upareni s nekim drugim komadima.

ZA UŽIVANJE

Ovo su najiščekivanije serije: TV poslastice za jesenske dane

Pogledaj galeriju

Osim toga, loš je dojam naglasila i frizura, messy pletenica koja nikako nije odgovarala ovom outfitu.

Juliju inače vezuje dugogodišnja suradnja s Tiscijem još iz vremena kad je on radio za Givenchy, te se pojavila u njihovoj kampanji prije nekoliko godina.

  • +18
Julia Roberts na crvenom tepihu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, Juliju ćemo vidjeti u seriji 'Homecoming', psihološkom trileru temeljenom na istoimenom podcastu Elija Horowitza i Micaha Bloomberga, a na male ekrane dovodi je Amazon Video 2. studenog. Produkciju i režiju potpisuje Sam Esmail, autor hvaljene serije 'Mr. Robot'.

Po prvi put u glavnoj ulozi neke serije gledat ćemo Juliju Roberts koja tumači lik Heidi Bergman (izvorno Catherine Keener), zaposlenicu agencije posvećene pružanju psihološke pomoći vojnicima, koja se zove Homecoming i njihovom povratku u normalni život nakon rata.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Taj posao zamijenila je kasnije poslom konobarice u malom gradu, gdje se vratila živjeti s majkom, a razlog takve drastične promjene gledatelji će otkrivati sa samom Heidi budući da se u seriji neprestano isprepliću prošlost, u kojoj je Heidi radila u Homecomingu i sadašnjost, u kojoj radi kao konobarica koja se ne sjeća dobrog dijela svog života.