LJUBITELJICA KLASIKE

Kraljica stila: Prelijepoj Juliji Roberts teško je pronaći manu

09.09.2018 u 10:36

Bionic
Reading

Lijepa Julia Roberts svojom bezvremenskom ljepotom i sjajnim osjećajem za modu rijetko koga može ostaviti ravnodušnim, a na filmskom festivalu u Torontu bila je jedna od najzapaženijih uzvanica

Prelijepu Amerikanku koju smo zavoljeli u filmovima poput 'Zgodna žena', 'Nothing Hill' ili 'Erin Brokovich', obožavaju ne samo filmski kritičari i fanovi, već i modni znalci.

Bez obzira radi li se o casual dnevnim kombinacijama ili stajlinzima za crveni tepih, njezini su odabiri uvijek za svaku pohvalu.

Slavna ljepotica koja će u listopadu navršiti 51. godinu, sve je očarala na filmskom festivalu u Torontu gdje promovira novi film 'Ben Is Back', obiteljsku dramu o mladiću Benu koji se za Božić vraća kući.

  • +6
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Hvaljeni film redatelja Peter Hedgesa u kinima se očekuje početkom prosinca.

Julia je za ovu prigodu odabrala senzacionalnu haljinu dostojnu filmske zvijezde. Radi se o minimalističkoj kreaciji u crnoj boji sa zanimljivim detaljima u vidu proreza na struku i neobično naglašenim ramenima. Pripijeni kroj pokazao je kako je glumica u top formi, a najbolji modni detalj bio je njezin razoružavajući osmijeh.

  • +10
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Odličnu haljinu jednostavnog, ali efektnog kroja upotpunila je crnim sandalama i glamuroznom frizurom s vrlo malo make upa.

  • +18
Julia Roberts na crvenom tepihu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Julia vjerna je klasičnim modnim obrascima poput vječite kombinacije crne i bijele s kojom uvijek možete izgledati poput filmske dive.

'Najviše volim kombinaciju crne i bijele. Sviđaju mi se stajlinzi koji su jednostavni, ali i moderni', rekla je jednom prigodom slavna glumica.