BAJKOVITE KREACIJE

Julia Roberts i Franka Batelić imaju jednu zajedničku strast, otkrivamo i koju

23.07.2018 u 11:29

Bionic
Reading

Slavnoj glumici Juliji Roberts zbilja je teško pronaći manu jer slavna ljepotica koja je oduševila ulogama u filmovima 'Ja u ljubav vjerujem', 'Moj dečko se ženi', 'Zgodna žena' ili 'Erin Brokovich' nikad nije izgledala bolje

Bez obzira je li pomno skockana za crveni tepih ili je casual odjevena u udobnim trapericama i omiljenim birkenstockicama, slavna glumica, kojoj bi teško tko dao 50 godina, očarava svojom klasičnom ljepotom i prepoznatljivim razoružavajućim osmijehom.

  • +3
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U raskošnoj haljini koja oduzima dah, a koju je dizajnirala proslavljena dizajnerica Caroline Herrera, lijepa Julia bila je glavna zvijezda fotosnimanja na prekrasnoj plaži u Malibuu.

Omiljenoj glumici ova neobična kreacija sjajno pristaje te joj je u prvi plan istaknula njezine vitke ruke i savršen struk.

  • +2
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kosu je podignula u ležernu punđu, a njezino je lijepo lice naglasila tek mrvica make upa.

Inače, lijepu Juliju vidjet ćemo u novom TV projektu, seriji 'Homecoming', u kojoj će se pojaviti i Bobby Cannavale ('Vynil', 'Boardwalk Empire').

Zanimljivo je kako je raskošnu vjenčanicu pjevačice Franke Batelić, koja se ovoga vikenda udala za hrvatskog reprezentativca Vedrana Ćorluku, kreirala upravo Carolina Herrera, američka dizajnerica venecuelanskog podrijetla.

  • +26
Franka Batelić blista u vjenčanoj haljini Izvor: Pixsell / Autor: tportal.hr

Hvaljena dizajnerica na modnoj sceni je već 37 godina, a njezin prepoznatljiv modni potpis slavni ljepotu i ženstvenost.

Dizajnerica je u jednom ranijem intervjuu kazala kako joj se ne sviđa uniformiranost.

'Mišljenja sam da se žene općenito moraju malo opustiti i razmisliti što im se zapravo sviđa. Svakog mjeseca pojavi se nešto novo, nešto se mijenja i svakoga mjeseca kupuje se više i više. Sve je to previše! Ljudi vole govoriti o trendovima, trendovima i samo trendovima. Uvijek kažem da zbog trendova svi izgledaju isto, kao u uniformama. Ako ne posjeduješ ovu ili onu torbu ili ne nosiš taj i taj brend, onda nisi in. Pa što je to? Morate imati svoj stil, svoj osobni stil, i dati mu svoj pečat', poručuje slavna dizajnerica, čije su kreacije čest odabir za crvene tepihe, a nosile su ih, između ostalih, Nancy Reagan, Michelle Obame, Melania Trump i španjolska kraljica Letizia.