ZA MODERNE PRINCEZE

Ženstvene haljine iz nove kolekcije Ivana Alduka kao stvorene su za svečane prigode

01.07.2019 u 13:56

Bionic
Reading

S dolaskom ljetnih dana jedan od omiljenih hrvatskih dizajnera, Ivan Alduk, predstavio je lepršavu i efektnu kolekciju pod nazivom 'Noir' koja slavi ljepotu žene

'Kolekciju od 45 modela i modnu kampanju smo predstavili prije dva mjeseca i suprotno očekivanjima veselih tonova i cvjetnih motiva koji su toliko česti u ljetnim modnim kolekcijama, predstavili smo pomalo mračniju 'Noir' estetiku. Jedna posebna i neočekivana, naša vizija ljeta koja je osvojila sve naše ambasadorice i brojne klijentice. Sada donosimo kompletan lookbook koji će poslužiti kao izvrsna inspiracija za odabir idealne haljine ili kombinezona za ljetno vjenčanje, proslavu ili svečanu večeru na otvorenome', izjavio je poznati hrvatski dizajner Ivan Alduk koji ljeto provodi radno na novim projektima i kolekcijama.

Ženstveni modeli koji prate liniju tijela i naglašavaju struk te lagano ističu ženske atribute ili pak oni lepršavi u kontrastu s kruto ukrojenim djelovima su dio Alduk estetike koja je postala instant prepoznatljiva i cijenjena od modne javnosti, ali i od vjernih klijentica.

'Ljetna kolekcija je doista puna boja i tekstura, a modeli su fluidni, lepršavi od voluminoznog tila koji je arhitektonski slagan ili pak efektni u pokretu zbog resica kojima su posuti. Osim klasične crne i bež nijanse, prevladavaju tonovi svijetlo plave koja se pokazali pravim trendom te crvene, žute i bakrene. Haljine su i dalje okosnica svake Alduk kolekcije, ali kombinezoni koje smo predstavili u prethodnoj kolekciji, a onda i u novim varijantama u aktualnoj su model kojeg su vrlo rado prigrlile sve moje ambasadorice i puno vjernih klijentica' dodao je dizajner.

  • +10
Ljetna 'Noir' kolekcija Ivana Alduka Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Iva Šulentić, Ana Radišić, Jelena Rozga, Jelena Veljača, Ivana Delač, Kristina Krepela, Pamela Ramljak, Mirna Maras i Mara Bratoš su dobro poznate javne osobe koje su se zaljubile u aktualnu Alduk kolekciju i barem jedan od modela prezentirale u javnosti, a najviše su ih oduševili popularni modeli midi i maksi haljina sa sjajnim resicama koje su odmah postale hit te voluminozne krionoline od tila koje se nose na bodi i dodaju dramatičan efekt vrijedan crvenog tepiha.

Upravo jedan takav model u svijetlo plavome tonu je izvrsno iznijela Izabel Kovačić na vjenčanju poznatog nogometaša Sergia Ramosa, gdje je doista unijela dašak moderne princeze u ovako raskošnu izdanju.

NOVI LOOKBOOK

Romantične vjenčanice s potpisom Ivana Alduka savršena su kombinacija modernog i klasičnog

Pogledaj galeriju