UPALITE ZVUČNIKE

Žene ne hrču? Pitajte Bojanu Gregorić Vejzović koja se to ne srami pokazati

01.05.2019 u 18:56

Bionic
Reading

Umor čini svoje pa tako nije neuobičajeno da poznati tijekom posla koji obavljaju odluče ‘ubiti oko’. Tako je ‘pala’ i glumica Bojana Gregorić Vejzović koja je tijekom snimanja modne kampanje zaspala

Naša poznata glumica Bojana Gregorić Vejzović ne srami se u javnosti pokazati bez šminke, kako radi kućanske poslove i u sličnim situacijama koje su svima svakodnevica.

Vitka i visoka glumica se često zna naći na popisu najatraktivnijih Hrvatica, a više puta je izjavila kako je za to najzaslužnija genetika.

'Ja zapravo stvarno ne volim vježbati, veliki sam kampanjac koji je tamo pred proljeće sjeti da bi trebala krenuti u teretanu. Naravno da se nakon vježbanja osjećam super, pa mi nije jasno zašto sam prethodnih mjeseci bila toliko lijena, ali ruku na srce puno radim i svaki slobodan trenutak radje provodim sa svojima', izjavila je ranije Bojana.

Jedan od krivaca za ljepotu je i dobar san, a Gregorić Vejzović objavila je na Instagramu video u kojem spava, ali i hrče. Očekivano, objava je izazvala salve smijeha njenih fanova, a svi su složni u jednom, Bojana je predivna čak i kada spava.

  • +7
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin