SLIKA PROŠLOG ŽIVOTA

Bojana Gregorić prisjetila se svojih baletnih dana i pokazala kako je izgledala prije 30 godina

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak

Hrvatska filmska, televizijska i kazališna glumica Bojana Gregorić Vejzović već kao osmogodišnja djevojčica plesala je balet, a 1988. godine diplomirala je klavir i klasičnu baletnu školu. Budući da se danas više ne bavi ovom cijenjenom plesnom formom, Bojana se s vremena na vrijeme nostalgično prisjeti kako je nekoć izgledala kao balerina

Balet je jedna od najstarijih plesnih tehnika koja je temelj svim ostalim plesnim stilovima, a upravo senzualni, elegantni i smireni pokreti koji se u njemu viđaju privukli su još kao malenu djevojčicu, Bojanu Gregorić.

Bojana se kao osmogodišnjakinja počela baviti baletom, a kasnije je diplomirala klasičnu baletnu školu. Balet je bio i ostao njezina velika ljubav, ali velika ozljeda koju je doživjela razdvojila ju je od plesa.

'Balet je bio moja velika ljubav, dogodila mi se ta povreda zbog koje je svaki sljedeći pokret bio bol i nije više bilo užitka u tome', rekla je jednom prilikom, a danas se nostalgično prisjetila kako je nekoć plesala.

Televizijski show 'Ples sa zvijezdama' prisjetio je Bojanu na njezine davne plesne performanse.

'Svi nešto plešete lege...ha što reć...ja sam svoje otplesala u svakom smislu te riječi...baš me danas uhvatio išijas ,a vama sretno.Svi nešto plešete lege...ha što reć...ja sam svoje otplesala u svakom smislu te riječi...baš me danas uhvatio išijas, a vama sretno', napisala je zgodna brineta ispod fotografije koju je objavila na društvenim mrežama.

Fotografija je snimljena 1989. na pozornici Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

  • +11
  • +8

Fashion Guru: Bojana Gregorić Vejzović

Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!