VRATILA SE U PROŠLOST

Bojana Gregorić Vejzović pokazala još jednu fotku iz svoje prošlosti: 'Baš smo bile klinke'

30.04.2019 u 11:39

Bionic
Reading

Poznata glumica već kao djevojčica je uživala u baletu, a 1988. godine diplomirala je klavir i klasičnu baletnu školu. Kad ju je završila dobila je angažman u zagrebačkom HNK-u gdje je provela tri godine. Bojana Gregorić Vejzović često se i rado prisjeća svog baletnog razdoblja života

Balet je bio njezina ljubav, a napustila ga je kad je ozlijedila kuk u Labuđem jezeru, a 1996. godine. Ozljeda ju je odvela u drugačiji vid umjetnosti, u kojoj egzistira već 24 godine.S pratiteljima na Instagramu Bojana Gregorić Vejzović je pokazala još jednu, ovog puta crno bijelu fotografiju u baletnoj haljini s probe, što je oduševilo njezine pratitelje koji su joj udijelili mnogo komplimenata.

Vitka i visoka, glumica se često zna naći na popisu najatraktivnijih Hrvatica, a više puta je izjavila kako je za to najzaslužnija genetika.

'Ja zapravo stvarno ne volim vježbati, veliki sam kampanjac koji je tamo pred proljeće sjeti da bi trebala krenuti u teretanu. Naravno da se nakon vježbanja osjećam super, pa mi nije jasno zašto sam prethodnih mjeseci bila toliko lijena, ali ruku na srce puno radim i svaki slobodan trenutak radje provodim sa svojima', izjavila je ranije Bojana.

  • +7
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin