POKAZALA DRUGO LICE

Bojana Gregorić u opuštenom kućnom izdanju: Bez šminke, s rukavicama i spužvicom za čišćenje

08.04.2019 u 13:47

Bionic
Reading

U predstavama, gradskim šetnjama ili svečanim događajima gledamo je dotjeranu od glave do pete, ali glumica Bojana Gregorić otkrila je kako zapravo izgleda kod kuće, s kako kaže, omiljenim rekvizitom, spužvicom za čišćenje

'Voljela bih uvijek izgledati onako, no svakodnevica je bitno drugačija, kažu mi klinci ajde mama ovo objavi...eto me s omiljenom rekvizitom', napisala je Bojana Gregorić Vejzović ispod najnovije fotografije na društvenim mrežama.

Na njoj vidimo usporedne fotografije, lijeva prikazuje Bojanu na službenom snimanju dotjeranu frizurom i profesionalnim make up-om dok je na desnoj poznata brineta u opuštenom kućnom izdanju bez šminke te s rukavicama i spužvicom za čišćenje.

Njezina djeca kćer Zoe i sin Raul nadahnuli su je da pokaže ovakvo lice pred širom javnosti, što je na koncu i učinila. U komentarima su je pratitelji ohrabrili da je bez šminke još zgodnija te da je lijepa kako god okreneš.

'Kaj te briga, ti si glam i kad ribaš školjku', 'Ljepota izvire iz tebe. Sa šminkom ili bez nje – nebitno', 'Lijepa si kako god!', 'Uvijek ti govorim da si bez šminke naaj', samo su neki od komentara u kojima su se javili i kolega Goran Višnjić, bivša manekenka Iva Radić i Anita Dujić.

  • +11
Fashion Guru: Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL