UČITE OD MONICE

Žena s oblinama i besprijekornim stilom

31.10.2015 u 08:36

  • +6

Monica Bellucci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Talijanska diva Monica Bellucci, osim što osvaja svojom bezvremenskom ljepotom, na jednak način osvaja besprijekornim stilom koji odlikuje ženstvenost, sofisticiranost i zavodljivost. Iako je tijekom karijere nebrojeno puta stala obnažena pred filmske kamere, u odijevanju je posve drukčija. Atraktivna Monica na crvenom tepihu redovito blista u glamuroznim haljinama koje često zna upotpuniti najboljim ženinim prijateljima - dijamantima

Brojnim filmskim ulogama, Monica sada može nadodati i onu Bondove djevojke u najnovijem nastavku serijala naslova 'Spectre'. Monica je tako sa svojih 51 godinu ušla u povijest kao najstarija Bondova djevojka, no ta činjenica nije nimalo sporna jer ova talijanska diva i dalje izgleda zanosno, ne silazeći s lista najseksepilnijih žena već dugi niz godina. Za visoke plasmane na spomenutim listama uvelike je zaslužan i njezin ženstveni stil odijevanja.

U Monicinoj garderobi uglavnom prevladavaju haljine koje prate liniju tijela, istovremeno laskajući njezinoj zanosnoj figuri. Iako je Monica godinama vjerna haljinama dizajnerskog dvojca Dolce & Gabbana, za potrebe Bondovih premijera u europskim prijestolnicama, često smo je mogli gledati u haljinama drugih dizajnera.

U zavodljivim haljinama, Monica ne eksperimentira pretjerano bojama ostajući vjerna vječnoj crnoj boji. Kada se ne odlučuje za elegantnu crnu, Monicu se na Bondovim premijerama uglavnom moglo vidjeti u kreacijama zagasitih, jesenskih tonova. 

Iako je za posebne prilike, poput Bondove premijere, Monica uglavnom birala haljine, katkad je znala uskočiti u zanimljive suknje midi i maksi dužina ili hlače visokog struka u kombinaciji s decentnim košuljama.

Svojim modnim odabirima na europskom predstavljanju novog Bondova filma, Monica je uspješno parirala mnogo mlađim filmskim kolegicama dajući lekciju iz ženstvenog stila odijevanja.