NADOLAZEĆI HIT

Želite istaknuti najbolje od figure? Onda je ovaj komad idealan izbor

11.01.2019 u 06:13

Bionic
Reading

Kombinezon kao odjevni komad godinama je prisutan na modnoj sceni, a u nadolazećoj modnoj sezoni predstavljat će itekako popularan odabir

Prema navodima šoping platforme LIKEtoKnow.it, koju koriste neke od najuspješnijih influencerica današnjice, od prošle godine potražnja za kombinezonima od trapera porasla je za visokih 945 posto, zbog čega se s lakoćom može zaključiti kako će nadolazeća sezona proljeće/ljeto 2019. godine ostati upamćena upravo po ovom modnom klasiku.

  • +3
Kombinezoni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U razdoblju između dva svjetska rata kombinezone je 30-ih godina na modnoj sceni premijerno predstavila slavna talijanska dizajnerica Elsa Schiaparelli, a nekoliko dekada kasnije zahvaljujući zvijezdama poput pjevačice Cher, grupe Abba i kralja rock'n'rolla Elvisa Presleyja 60-ih godina postali su iznimno popularni, dok su u novije vrijeme značajan povratak na modnoj sceni ostvarili početkom nultih godina.

Za nadolazeću sezonu renomirana dizajnerska imena poput Stelle McCartney i Emilije Wickstead predstavila su mnoštvo zanimljivih kombinezona, a njihov primjer u narednim mjesecima zasigurno će pratiti i brojne trgovine ulične mode.