NIKAD MRŠAVIJA

Zeleni sokovi i samo 1000 kalorija dnevno: To je tajna nove vitke linije pjevačice Adele

17.01.2020 u 14:49

Bionic
Reading

Pop zvijezda očaravajućeg glasa nedavno je pokazala svoju nikad vitkiju figuru koja je sve iznenadila jer je Adele istopila nevjerojatnih 45 kilograma

I dok su neki oduševljeni vitkom figurom 31-godišnje pjevačice poznate po velikim hitovima 'Hello' ili 'Rolling In The Deep', drugi joj pak zamjeraju da je pretjerala jer sad izgleda starije.

Tajna njezine vitke figure je u tzv. Sirtfood dijeti koja je izazvala ogromno zanimanje, a sad su otkriveni još neki detalji radikalne transformacije slavne glazbenice.

Kako bi istopila kilograme, Adele je na početku dijete unosila samo 1000 kalorija dnevno, što je pola potrebnog dnevnog unosa kalorija za žene, a kako bi ostala u top formi pila je zdrave zelene sokove od svježeg voća i povrća.

ADELEIN RECEPT ZA VITKOST

Što je tzv. Sirtfood dijeta?

Sirtfood dijeta se temelji na istraživanju o sirtuinima, grupi od sedam proteina koji se nalaze u našem tijelu. Dokazano je da ovi proteini reguliraju metabolizam, životni vijek, upale i druge tjelesne funkcije.

Namirnice koja povećavaju razinu ovih proteina nose grupni naziv sirtfood, a to su: kurkuma, peršin, crveni luk, lješnjaci, đumbir, celer, jabuke, limun, crnu kavu, borovnice, jagode, datulje, crnu čokoladu, kelj, crno vino, soju, zeleni čaj i ekstra djevičansko maslinovo ulje.

Ova dijeta ima i dobru stranu jer dopušta opuštanje u crnom vinu i čokoladi.

'Adele je počela i vježbati, no bez dijete ne bi ništa postigla. U njezinom je slučaju recept za mršavljenje: 90 posto zaslužna dijeta i 10 posto tjelovježba', rekla je Camila Goodis, poznata brazilska trenerica koja živi u LA-ju.

Prvi tjedan ove dijete, rekla je, je vrlo težak: zeleni sokovi i unos samo 1000 kalorija dnevno.

'Ne bih rekla da je Adele sad premršava, mislim da sad izgleda senzacionalno', objasnila je.

  • +3
Adele Izvor: Profimedia / Autor: JOE BROWN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako pjevačica nije neka ljubiteljica vježbanja, sudeći po svemu, pronašla je idealan recept kojim je skinula neželjene kilograme.

'Ona je potpuno promijenila svoj način života i počela s dijetom i tjelovježbom', rekla je.

  • +6
Adele Izvor: Profimedia / Autor: PAUL BUCK

Kako je nedavno objavljeno, najveći motiv za ovo drastično mršavljenje britanske glazbene senzacije je njezin 7-godišnji sin Angelo zbog kojeg pjevačica želi biti zdrava i u formi.

Upravo joj je sin bio najveća inspiracija do ostvarenja cilja.

'Došla je do točke u životu u kojoj je shvatila da nije sretna, da se ne osjeća dobro. Znala je da mora nešto promijeniti jer želi biti najzdravija mama. Njezin fokus, tijekom dugog puta do neviđene transformacije i gubitka kilograma, bio je upravo na tome da bude zdrava i da se bolje odnosi prema svojem tijelu, nikada se tu nije radilo o samom gubitku kilograma', rekao je jedan izvor.

Adele je svoj uspon na glazbenu scenu započela još davne 2006., a do danas je prodala više od 120 milijuna albuma što je svrstava među najuspješnije glazbenike na svijetu.