NOVI STARI TRENDOVI

Modna prognoza: Evo kakve će traperice vladati u narednim mjesecima

17.01.2020 u 09:34

Bionic
Reading

Osim što brojnim zaljubljenicama u modu predstavlja jednu od omiljenih destinacija za kupnju dizajnerskih krpica, popularna modna trgovina Net-a-Porter u svojim izvještajima redovito prognozira trendove, a ovoga puta pozabavila se svijetom traperica

Proteklih sezona sva modna proročanstva ove poznate web trgovine pokazala su se ispravnim, a ovoga puta otkrili su najnoviju prognozu denim trendova za 2020. godinu.

Ključni modeli traperica

Ako dosad niste imali priliku, pravo je vrijeme da isprobate čari traperica visokog struka i ravnih nogavica koje vladaju modnim pistama, gradskim ulicama i ormarima modnih ovisnica. Ne vidite li se u ovom modelu traperica, odličnom alternativom pokazat će se modeli inspirirani 90-ima u znaku opuštena kroja i širokih nogavica koje će, prema mišljenju predstavnika poznate modne trgovine Net-a-Porter, najbolje izgledati uz sandale s četvrtastim potplatom čija se popularnost nastavlja i u novoj kalendarskoj godini.

Kako stilizirati traperice

Novi i etablirani brendovi ove godine potiču modnu javnost na nošenje dvostrukog trapera na inovativne načine. Tamni traper odlično će funkcionirati u svakodnevnim kombinacijama, a modeli boje slonovače u sunčanim danima uz dodatak sandala s tankim remenčićima. Predstavnici modne trgovine Net-a-Porter smatraju da narednih mjeseci nećete pogriješiti ulaganjem u nekoliko komada u različitim bojama trapera koje možete miješati i slagati u zanimljive odjevne kombinacije.

Hit boje trapera

Ako ste u potražnji za trapericama koje će izgledati elegantno u večernjim prilikama, nećete pogriješiti odabirom modela u dubokim nijansama crne, a u poslovnim prilikama istaknut će se svježi modeli, čistih linija u boji slonovače.