KRALJICA CRVENOG TEPIHA

Zbog ove haljine svi govore samo o Nicole Kidman

14.01.2019 u 13:17

Bionic
Reading

Iako se nije pretjerano proslavila izdanjem na nedavnoj dodjeli Zlatnih globusa, australska diva Nicole Kidman za navedeno se itekako iskupila pojavom na plavom tepihu 24. izdanja dodjele nagrada Critic's Choice

Na glasu kao najbolje odjevena glumica na svečanim događanjima, zbog čega je s godinama zaradila titulu kraljice crvenih tepiha, Nicole Kidman ponovno je modno trijumfirala.

U povodu 24. izdanja dodjele nagrada Critic's Choice u Santa Monici, 51- godišnja glumica zablistala je u jedinstvenoj crno-bijeloj haljini s potpisom Armani Prive.

CRITIC'S CHOICE

Pogledajte prekrasne haljine s prestižne dodjele nagrada

Pogledaj galeriju

Svečana kreacija bez naramenica viđena na Nicole najviše se isticala detaljem dramatičnog bijelog volana na boku, a dobitno izdanje Nicole je kompletirala dodacima poput crne kocaste torbe s potpisom brenda Moynat i decentnim nakitom Freda Leightona, dok je po pitanju obuće odabir pao na crne salonke lakirana sjaja za koje je zaslužan slavni dizajner obuće, Christian Louboutin.

Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Krajem prošle godine u razgovoru za magazin Harper's Bazaar, Kidman je otkrila sve svoje beauty trikove koje godinama svakodnevno koristi kako bi postigla savršen ten, blistavu kosu i mladolik izgled.

'Moje beauty ikone su Catherine Deneuve i Grace Kelly. Njihova ljepota je bezvremenska', rekla je Nicole koja otkriva kako zbog svoje svijetle puti redovito boji trepavice i obrve. Trepavice su joj, kaže, dugačke i ravne, zbog čega ih svaki put prije šminkanja mora izvući uvijačem za trepavice.

'U svojoj torbi uvijek nosim ruž. Ako ujutro uvijem trepavice i stavim ruž, automatski izgledam dotjerano, ili barem dovoljno dobro da djecu odvezem u školu', rekla je oskarovka, koja priznaje da ne može dugo izdržati na frizerskom stolcu. Frizera posjećuje samo kada je to nužno i najčešće kada treba prebojati izrast.