ISKRENO O SVOJOJ BEAUTY RUTINI

Konačno otkrivena tajna mladolikog izgleda i vitke linije oskarovke Nicole Kidman

30.11.2018 u 14:48

Bionic
Reading

Oskarovka Nicole Kidman otkrila je za časopis Harper's Bazaar sve svoje beauty trikove koje godinama svakodnevno koristi kako bi postigla savršen ten, blistavu kosu i mladolik izgled, a otkrila je i kako održava vitku figuru sada kada je kročila u pedesete

Koža

'Vodim računa o sebi, radim maske za lice, eksfoliram lice - sve te stvari zaista pomažu', rekla je Nicole Kidman, otkrivši kako važan dio njezine beauty rutine čini krema sa zaštitnim faktorom koju koristi odmalena.

'Koristim Neutrogeninu Ultra Sheer Dry-Touch Sun-screen kremu sa zaštitnim faktorom 100', rekla je glumica, dodavši kako uz nju koristi i Neutrogeninu kremu Rapid Wrinkle Repair protiv starenja kože koja sadrži retinol.

  • +9
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Make up i kosa

'Moje beauty ikone su Catherine Deneuve i Grace Kelly. Njihova ljepota je bezvremenska', rekla je Nicole koja otkriva kako zbog svoje svijetle puti redovito boji trepavice i obrve. Trepavice su joj, kaže, dugačke i ravne, zbog čega ih svaki put prije šminkanja mora izvući uvijačem za trepavice.

'U svojoj torbi uvijek nosim ruž. Ako ujutro uvijem trepavice i stavim ruž, automatski izgledam dotjerano, ili barem dovoljno dobro da djecu odvezem u školu', rekla je oskarovka, koja priznaje da ne može dugo izdržati na frizerskom stolcu. Frizera posjećuje samo kada je to nužno i najčešće kada treba prebojati izrast.

'Imam prirodno kovrčavu kosu, stoga, ako sam na odmoru samo je malo posušim fenom. Za kovrče bez elektriciteta koristim Kérastase Discipline Oléo-Curl i Moroccanoil Hydrating Styling kremu', rekla je lijepa glumica.

Prehrana i tjelovježba

'Odrasla sam uz oca koji je trčao maratone, a moja sestra se bavi triatlonom. Ja se ne bavim ničim sličnim, ali volim trčati veoma sporim tempom. Nisam brza ili lijepa dok trčim, ali volim biti u prirodi', tvrdi glumica i otkriva kako svakog jutra za doručak pojede zdjelu rižinih pahuljica s borovnicama, malinama i bademovim mlijekom te obavezno popije matcha čaj i kavu koji joj daju energiju da započne dan.

  • +16
Nicole Kidman i Keith Urban Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Parfemi

'Uvijek sam voljela mirise, aromaterapiju i predivna ulja poput mošusa i jantara', priznaje Nicole i otkriva kako najradije sama radi parfem miksajući različita ulja.

'Često me pitaju koji to miris nosim, ali to je moja tajna receptura, nikad je ne otkrivam', rekla je oskarovka koja za svaku svoju novu ulogu osmisli novi miris, pa je tako za ulogu u seriji 'Male laži' kreirala specifičan parfem koji odgovara liku Celeste koju je utjelovila.

'Naučila sam masirati te sam za to dobila licencu kada mi je bilo 18 godina kako bi majci pomogla dok je prolazila kroz kemoterapiju zbog karcinoma dojke. To je bio moj način da budem uz nju kada joj je to bilo potrebno', rekla je slavna glumica.