top modeli

Zbog njih nećemo plakati za ljetom: Najljepše jesenske haljine na koje se isplati baciti oko

16.09.2023 u 16:13

Bionic
Reading

Dolazak jeseni ne znači nužno odustajanje od mnogima omiljenog odjevnog komada, haljine. Sasvim suprotno! Ovo je vrijeme prekrasnih krojeva, a ovo su neki od najljepših modela u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled

Pomalo skroman izgled maksi nabrane haljine od kašmira ili midi kreacije koja laska figuri djeluje tako osvježavajuće nakon ljeta punog botaničkih printova i izreza koji zahtijevaju dodatni sloj SPF-a.

Najbolje jesenske haljine obuhvaćaju dramatičnu paletu boja: tamnoplavu i šumski zelenu s osnovnim neutralnim nijansama.

Kada nastupi vrijeme jesenskih haljina, sve što će vam biti potrebno za stiliziranje je par omiljenih kožnih čizama i komad minimalističkog nakita. Naravno, ljubiteljima modnog maksimalizma itekako je dopušteno da dodaju pokoji komad više.

Još u veljači ove godine dizajneri su podijelili svoju viziju jeseni, a nju ćemo sada i doživjeti. Haljine poput one baršunaste narančaste s potpisom Ulle Johnsnon ili pak kožne kreacije Proenza Schoulera bez naramenica i boje crvenog ruža za usne, otkako su sišle s modne piste, odražavaju tipične jesenske boje i uzbudljive nove teksture. Istovremeno predstavljaju ultimativne verzije jesenskih haljina za posebne prigode.

U skladu s trendom capsule odijevanja, tu su i opcije u stilu neutralne džemper-haljine i izokrenute T-shirt-haljine s potpisom brendova od Altuzarre do Garmenta. Ugodni i tako nosivi, ovi komadi evociraju ugodnu jesensku dekicu iz koje, jednom kada se u nju ušuškate, nećete htjeti izaći.

  • +21
Jesenske haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo