hit modeli

Zbog njih biste mogli zaboraviti čizme: Najljepše kožne tenisice koje se nose apsolutno uz sve

09.12.2023 u 15:14

Bionic
Reading

Hladni mjeseci sezona su čizama, no one ipak nisu uspjele izgurati omiljene tenisice, čije kožne verzije predstavljaju sjajan dodatak zimskim stajlinzima

Bez obzira jeste li zagriženi ljubitelj tenisica ili ne, vrlo vjerojatno ćete se složiti da je kožni par nezaobilazan u svakom ormaru. Za razliku od sportskih verzija (koje su najčešće izrađene od mrežastih ili sintetičkih materijala), kožne tenisice mogu se nositi u bilo koje doba godine.

Osim toga, za razliku od drugih modela, nude znatno više mogućnosti kada je u pitanju stilsko kombiniranje. Bijeli kožni par lako se može nositi u uredu ako se kombinira s odijelom po mjeri. No za ležerniji izgled može ih se upariti s duljom suknjom i debelim džemperom. Zapravo, mnoge marke kožnih tenisica uključuju vrhunske tehnologije usmjerene na amortizaciju i potporu, tako da su ovi pretežno ravni modeli također vrlo udobni za dugo nošenje.

Prilikom kupovine kožnih tenisica, preporučljivo je tražiti kvalitetu i funkcionalnost umjesto trendova. Mnogi od klasičnih stilova dostupni su u crnoj i bijeloj boji, ali zgodno je i malo se zabaviti detaljima i ukrasima. A potraga za savršenim parom je vrlo laka: od najluksuznijih dizajna, koji će zasigurno privući pozornost, do najprihvatljivijih ekoloških opcija brendova kao što su Veja i Gucci, pa do Madewella - u galeriji bacite oko na najpoželjnije kožne tenisice sezone.

  • +8
Kožne tenisice za zimu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo