SRETNO ZALJUBLJENA

Zbog ljubavi Minea često boravi u Samoboru

01.08.2014 u 11:08

Bionic
Reading

Prošlo je dugih 18 godina od hita koji je Mineu lansirao među zvijezde, a ona, bez obzira na dugogodišnju karijeru, još uvijek skriva svoju privatnost

Renata Končić Minea otkrila je Exkluziv Tabloidu da je trenutačno sretno zaljubljena. A uskoro možda postane i gospođa.

'Nikad nisam skrivala to da volim djecu. Imam prekrasnog nećaka i nećakinju. Tko zna što mi život nosi, naravno da vidim sebe kao majku', priznala je Minea.


Exkluziv Tabloid doznaje da živi u Dubravi, ali zbog ljubavi često boravi i na jednoj samoborskoj adresi. 'Ono što mi je bilo u interesu je to da me ljudi ne pamte po nekim mojim privatnim trenucima i događanjima. Na svu sreću nisam imala nekih negativnih faza da bi me se u tim negativnim konotacijama vrtjelo po medijima', naglasila je pjevačica.

Prava prekretnica u njezinoj karijeri dogodila se kad ju je iz mase lijepih i talentiranih djevojaka izdvojio Tonči Huljić. On je autor 'Vrabaca i komaraca', ali i Mineina vječna podrška.

'Tonči je i dan-danas moj suradnik, prijatelj i savjetnik. Kad god mi se događaju neke stvari u životu, često se znam sjetiti Tončija i pitam za njegovo mišljenje. Njegovo mišljenje mi je i danas jako važno', naglasila je Minea.