TAMARA ECCLESTONE

Zbog bivšeg je bila opsjednuta dijetama i mršavošću

04.12.2012 u 12:00

Bionic
Reading

'Udebljala sam se nekoliko kilograma, ali se zbog toga osjećam dobro', priznala je mlada bogatašica, dodajući da je u vezi s Omarom bila opsjednuta dijetama

Mnoge su žene prošle kroz fazu liječenja slomljenog srca tako da su se ili udebljale koji kilogram ili pak smršavile, pa tako ne čudi to što je bogata nasljednica Tamara Ecclestone prošla slično. Nakon prekida

dvogodišnje veze s Omarom Khyamijem u kolovozu 28-godišnja Tamara udebljala se nekoliko kilograma. No bogatašica kaže da joj višak kilograma nimalo ne smeta. 'Osjećam da sam se udebljala nekoliko kilograma, ali se zbog toga osjećam dobro', izjavila je za časopis Now!

'Sada sam puno sretnija i ispunjena. Osjećam se bolje s ovih nekoliko kilograma više.'

Tamara priznaje da je tijekom veze s Omarom bila konstantno na dijeti i gotovo opsjednuta imperativom da mora biti mršava. Kaže da je sada punija nego što je bila, ali da se više ne važe. 'Ravnam se prema tomu kako mi odjeća stoji, a kad se jednom krenete vagati, dolazite na klizak teren i lako možete postati opsjednuti', objasnila je.

O svojim je kilogramima progovorila u nedjelju, uočena u šopingu u New Yorku. Iako je temperatura bila minus 10 stupnjeva Celzijusa, Tamara je odlučila slijediti trend odjenuvši pletenu mini haljinu i čizme bez čarapa.

Nasljednica Formule 1 tijekom četverosatnog šopinga na Aveniji Madison u New Yorku nije štedjela novca i viđena je s vrećicama s logom Prade, Toma Forda, Puccija i Celine. Nakon intenzivnog dana lijepa brineta otišla je na večeru s tajanstvenim muškarcem.

Tamara je nedavno kupila vilu u Bel Airu vrijednu gotovo 722 milijuna kuna. Kći Bernieja i Slavice Ecclestone nastupat će u realityju koji se bazira na njezinom preseljenju u SAD.