LUKSUZNI STANČIĆ

Zavirite u stan neodoljive Mirande Kerr

16.11.2010 u 11:07

Bionic
Reading

Viktorijina anđelica Miranda Kerr odlučila je prodati svoj stan u New Yorku budući da većinu vremena sad provodi sa suprugom u Los Angelesu

Iako i Miranda i Orlando imaju stanove New Yorku, svoj je odlučila prodati samo lijepa Australka, dok će Orlando zasad svoj zadržati. Budući da očekuju rođenje prvog djeteta, vrijeme uglavnom provode u sunčanoj Kaliforniji gdje Bloom ima 2,57 milijuna dolara vrijednu vilu. Manekenka za stan koji je kupila prije četiri godine za 1,1 milijun dolara danas traži 1,395 milijuna dolara.

Mirandin stan u New Yorku dizajnirala je kći Micka Jaggera Jade, a po njoj je i cijela zgrada dobila ime. Stan se nalazi na desetom katu i ima prozore od poda do stropa, dva balkona i ogroman tuš sa staklenim zidom te prostrani dnevni boravak. Gotovo svi stanovi su zgradi su jednosobni ili garsonijere pa u njemu uglavnom žive bogati i uspješni dvadesetogodišnjaci. Stanarima zgrade dostupni su sauna, bazen i lounge room u marokanskom stilu.

'Za mene je obitelj život i odluka da je zasnujem uopće nije bila teška', izjavila je nedavno Miranda u intervjuu za W magazin. Dodala je da sretna što karijeru prekida dok je na vrhuncu. 'Moja karijera je bila predivna, ali to nije moj život. Ne osjećam pritisak da se moram vratiti na posao. Moj cilj uključuje mrežu za ljuljanje, vrt s organski uzgojenim povrćem i kućicu sa solarnom energijom', iskreno je priznala ova uspješna manekenka.